MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
3 yılda 67 bin kişiye ücretsiz sağlık hizmeti
Yerel Yönetimler
23 Kasım 2022 Çarşamba 13:11

3 yılda 67 bin kişiye ücretsiz sağlık hizmeti

Sağlık alanında yaptığı yatırımlarla ilçede her yıl binlerce kişiye ücretsiz sağlık hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, donanımlı poliklinikleri ve uzman kadrosuyla vatandaşların sağlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adalet ve 75'inci Yıl mahallelerinde yer alan sağlık evleri ile 6 ağız ve diş sağlığı merkezinden son 3 yılda 67 bin kişi faydalandı. Başkan Serdar Sandal, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Özel hastaneleri aratmayan kalitesiyle faaliyetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kliniklerden son 3 yılda 67 bin vatandaş ücretsiz sağlık hizmeti aldı. Sağlık alanındaki çalışmalarıyla fark yaratan belediyenin, bünyesindeki iki sağlık evinde verdiği hizmetler vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Talepler doğrultusunda oluşturulan randevu sistemiyle çalışan hasta nakil ve evde doktor ziyaretleri de vatandaşların takdirini topladı. Verilen hizmetler kapsamında; muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ve açlık kan şekeri ölçme gibi poliklinik hizmetlerinden 12 bin 986 kişi faydalandı. 26 bin 406 diş muayenesi gerçekleştirildi. Kliniklerde 8 bin 114 dolgu, 3 bin 331 diş temizliği, 4 bin 822 diş çekimi yapıldı. 6 bin 470 hasta evlerinden alınıp çeşitli hastanelere nakledilirken, belediyeye bağlı doktorlar 4 bin 498 hastayı da evlerinde ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ücretsiz sağlık hizmetleriyle İzmir'de örnek bir ilçe olduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçemizdeki her yurttaşımızın sağlığını önemsiyoruz. Sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan, muayene, tedavi, enjeksiyon veya pansuman gibi konularda desteğe ihtiyacı olan ilçe sakinlerimize özel sağlık kuruluşlarını aratmayacak düzeyde ücretsiz hizmet veriyoruz. Onların huzuru, sağlıklarına kavuşmaları ve mutlulukları bizim için her şeye değer. Çünkü biz büyük bir aileyiz! Derdimizde, sıkıntımızda ve mutluluğumuzda birlikte olmayı sürdüreceğiz. Her zaman yurttaşlarımızın yanında olarak Bayraklı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir