MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de ‘değişim’ mesaisi: Şengül rapor hazırlayacak!
Politika
2 Temmuz 2018 Pazartesi 11:20

AK Parti İzmir’de ‘değişim’ mesaisi: Şengül rapor hazırlayacak!

AK Parti İzmir, 24 Haziran’ın ardından yerel seçim hazırlıklarının startını verirken, parti içi ‘değişim’ mesaisi başladı. İlçe başkanlarıyla bire bir görüşen İl Başkanı Şengül rapor hazırlayacak. Şengül, ‘değişim’ yaşanması gereken ilçeler ile ilçe başkanının yerel seçimlerde aday adayı olmayı düşündüğü ilçelerin isimlerini rapora yazacak. Genel Merkez rapor doğrultusunda neşteri vuracak.

GERÇEKİZMİR - 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri geride kalırken, 2019’un Mart ayında yapılacak olan yerel seçimin öne alınması gündemde...

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda ‘yerel seçim’ hazırlıklarının startı verildi ve ‘değişim’ mesaisi başladı.

Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlarının tamamıyla toplantı yapan, yerel seçim startını hızlı vereceklerini açıklayıp, çalışma temposundan geri kalan ilçe başkanlarını değiştirecekleri sinyalini veren İl Başkanı Aydın Şengül, cuma günü başladığı ilçe başkanlarıyla bire bir görüşmelerini 1-2 gün içinde tamamlayacak.

Şengül görüşme sonrası rapor hazırlayacak. Şengül, ‘değişim’ yaşanması gereken ilçeler ile ilçe başkanının yerel seçimlerde aday adayı olmayı düşündüğü ilçelerin isimlerini rapora yazacak. Genel Merkez rapor doğrultusunda neşteri vuracak.

KEMALPAŞA BAŞKANINI BEKLİYOR
Öte yandan AK Parti İzmir’de ilçe başkanı henüz belli olmayan ilçe Kemalpaşa... Vekil adaylığı istifası nedeniyle koltuğu boşalan Seferihisar, Karabağlar, Narlıdere ve Dikili ilçelerinde başkanlar görevlendirilirken bir tek Kemalpaşa’da henüz ilçe başkanı atanmadı. Uzun yıllar ilçe başkanlığı görevini yürüten ve 24 Haziran’da vekil seçilmeyi başaran Yaşar Kırkpınar’ın yerine vekaleten il başkan yardımcısı görev yaparken, il başkanlığı Kemalpaşa ile ilgili çalışmasını tamamladı. Kırkpınar’ın yerine görev yapması muhtemel isimler rapora yazılırken, rapor Ankara’ya gönderildi. Bu ay içinde Kemalpaşa ile ilgili ilçe başkanı atamasının yapılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir