MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Milletvekili Kırkpınar: İktidar olsalar 6 saat bile yönetemezler!
Politika
4 Temmuz 2022 Pazartesi 10:35

AK Parti Milletvekili Kırkpınar: İktidar olsalar 6 saat bile yönetemezler!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, ülkemizin bir süredir maruz kaldığı ekonomik tuzaklara karşı geliştirilen yeni bir programın uygulandığını söyledi. Kırkpınar konuşmasında 6'lı Masa'ya da eleştiriler yöneltti.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Erzurum İspirliler Derneği tarafından Kemalpaşa’da düzenlenen bahar şenliği programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Şölene katılan vatandaşlara hitap eden Kırkpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı kabinesi ve AK Parti olarak, Türkiye’yi her alanda daha da ileri taşımaya kararlı olduklarını belirtti. 

Milletvekili Kırkpınar, önce koronavirüs salgını, ardından Rusya-Ukrayna Savaşı’nın bozduğu küresel ekonomik dengeler sebebiyle yeni bir durumla karşı karşıya olduğumuzu ifade ederek, “Yeni durumun en somut, olumsuz sonuçlarını kurdaki ve enflasyondaki yükseliş olarak yaşadık. Esasen enflasyon sadece ülkemizin değil, gelişmiş devletler başta olmak üzere tüm dünyanın en öncelikli sorunudur. Bizim kendi gerçeklerimiz ve alışkanlıklarımız sebebiyle ülkemizde enflasyon rakamları elbette farklı tezahür etmektedir. Ancak fiyat artışlarının oranları değişik olsa da ekonomik işleyişe ve insanların hayatlarına olan etkisi aynıdır. Bu anlayışla dünyadaki her gelişmeyi yakından takip ederken asıl dikkatimizi ve önceliğimizi kendi vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne verdik, veriyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmemek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

''İktidar olsalar bu ülkeyi 6 saat bile yönetemezler''

AK Parti olarak ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile sağlıktan, ekonomiye, eğitimden, ulaşıma, altyapıdan tarım ve hayvancılığa kadar her alanda 2002’den beri her zaman milletin yanında olduklarını vurgulayan Kırkpınar, çalışanlar başta olmak üzere her bir insanın refah kaybını telafi edecek pek çok tedbiri devreye aldıklarını ve almaya devam edeceklerini vurguladı. Kırkpınar “Sosyal destek programlarımızın hem kapsamını genişletmek hem miktarını artırmak suretiyle hiç kimseyi yalnız, çaresiz, sahipsiz bırakmadık. Engellisinden yaşlısına, kimsesizinden ihtiyaç sahibine kadar tüm dezavantajlı kesimlerin üzerine titriyor. Hepsine gözümüz gibi bakıyoruz. Milletimizden aldığımız destek ve yetkiyi yine milletimiz için kullanıyoruz. Siz bakmayın birilerinin masanın etrafından toplanıp, ülkemizi ve milletimizi düşünüyor gibi durmalarına… İktidar olsalar bu ülkeyi 6 saat bile yönetemezler. Onların öyle bir dertleri yok. Oysaki biz milletimizin derdi ile dertleniyor, milletimizin sevinci ile seviniyoruz. Tıpkı 20 yıldan beri olduğu gibi inşallah 2023’te de yine aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kırkpınar, konuşmasının sonunda programda emeği geçen dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir