MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de İl Başkanları toplantısı telekonferans yöntemiyle yapıldı
Politika
24 Mart 2020 Salı 21:13

AK Parti'de İl Başkanları toplantısı telekonferans yöntemiyle yapıldı

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemler sürerken, AK Parti İl Başkanları toplantısı da Genel Başkan Yardımcısı Kandemir başkanlığında video konferans yöntemiyle yapıldı. İzmir İl Başkanı Sürekli de toplantıya il başkanlığındaki makam odasından katılırken, toplantı anını sosyal medyadan paylaştı.

GERÇEKİZMİR- Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de de tedbirler hız kesmeden devam ederken, siyasi partiler de toplantılarını video konferans yöntemi ile gerçekleştirmeye başladı.

AK Parti Genel Merkezi bu kapsamda il başkanları toplantısını video konferans yöntemiyle yaptı.  AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 81 ilin il başkanlarının katıldığı toplantıyı video konferans olarak yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de toplantıya il binasından katıldı. İl Başkanı Sürekli video konferans toplantısıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ulusal anlamda mücadele ettiğimiz COVID-19 salgınıyla ilgili hükümetimizin almış olduğu kararlara katkı sağlamak amacıyla Teşkilatlardan  Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir başkanlığında il başkanlarının katıldığı video konferans toplantısı gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.

Sürekli, salgınla mücadele başlatıldığından itibaren tedbirli olmak adına ilçe başkanları toplantısını da video konferans yöntemiyle yapmaya başlamıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir