MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan 'Grand Plaza' salvosu: Maskesiz Soyer işte budur!
Politika
5 Haziran 2020 Cuma 13:22

AK Partili Kaya'dan 'Grand Plaza' salvosu: Maskesiz Soyer işte budur!

AK Partili Kaya Grand Plaza'daki atamalar üzerinden Soyer'e yüklenerek “Evet, "Gücüm neye yetiyorsa, elimden ne geliyorsa, gücünüzü arttırmak için destek olmaya hazırım" demişti. Sözünü harfiyen tutuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni HDP'nin arka bahçesi haline getirmek için canhıraş bir gayret gösteriyor. Maskesiz Tunç Soyer işte budur” dedi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı.

AK Partili Kaya, Büyükşehir şirketi Grand Plaza A.Ş. yönetimine KHK’dan ihraç edilmiş HDP’li üç ismin alındığını ileri sürerek,  “KHK ile ihraç edilen HDP'li üç isim, CHP'li Sn. Tunç Soyer tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi olan Grand Plaza A.Ş'de Yönetim Kurulu Üyesi yapıldı. HDP'ye güç katmak için yapılan bu atamalar, pandemi süreci içerisinde, 23 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.

Kaya açıklamasında Soyer'e yüklenerek “Evet, "Gücüm neye yetiyorsa, elimden ne geliyorsa, gücünüzü arttırmak için destek olmaya hazırım" demişti. Sözünü harfiyen tutuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni HDP'nin arka bahçesi haline getirmek için canhıraş bir gayret gösteriyor. Maskesiz Tunç Soyer işte budur” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir