MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli'den Büyükşehir'e su tepkisi: İnsan sağlığı bu kadar mı değersiz?
Politika
21 Haziran 2021 Pazartesi 09:43

AK Partili Sürekli'den Büyükşehir'e su tepkisi: İnsan sağlığı bu kadar mı değersiz?

İzmirlilerin büyük sıkıntı yaşadığı ve isyan ettiği su konusu ile ilgili AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Sularımız kokuyor!’ isyanındayken; sosyal medyada infial yaşanırken; İZSU sadece bir cümlelik açıklamayla durumu geçiştiriyor! Şikâyetleri yerinde inceleyen yok! Bu şehrin insanları; insan sağlığı bu kadar mı değersiz? Kabus gibi… Ve gerçekten sözün bittiği noktadayız.’’ dedi.

İzmir’de bazı ilçelerde yaşanan şebeke suyu ile ilgili tat ve koku sorunu, sonrasında ise tonlarca suyun sokaklara boşaltılması ve çok sayıda vatandaşın gece hastaneye başvurması iddiaları sonrası AK Parti’den tepki geldi.

İzmirlilerin büyük sıkıntı yaşadığı ve isyan ettiği su konusu ile ilgili AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’CHP’li Büyükşehir Belediyesi; İzmir’i tümüyle hiçe sayacak boyutta bir duyarsızlık içinde! On binlerce insan gün boyu can havli içinde, ‘Sularımız kokuyor!’ isyanındayken; sosyal medyada infial yaşanırken; İZSU sadece bir cümlelik açıklamayla durumu geçiştiriyor! Şikâyetleri yerinde inceleyen yok! Cadde ve sokaklara akıtılan tonlarca suyun hesabını veren yok! Halkın karşısına çıkıp tatmin eden bir açıklama yapan hiç yok! Bu şehrin insanları; insan sağlığı bu kadar mı değersiz? Kabus gibi… Ve gerçekten sözün bittiği noktadayız.’’ dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Hızal ise, ‘’İzmir'de yıllardır kötü kokudan şikayetçiydik. Maalesef bugün o kötü koku içme sularımıza da bulaştı. İzmir, insan onuruna yaraşır bir yaşamı hak ediyor!’’ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir