MENÜ
İzmir 15°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener o kutlama için İzmir'e geliyor!
Politika
19 Ekim 2020 Pazartesi 13:18

Akşener o kutlama için İzmir'e geliyor!

İYİ Parti’nin 3’üncü kuruluş yıl dönümü İzmir’in Gündoğdu Meydanı’nda kutlanacak. 25 Ekim Pazar Günü gerçekleşecek törene pandemi koşullarından dolayı kısıtlı sayıda katılımcı kabul edilecek. Kutlama dışındaki programı kesinlik kazanmayan Akşener’in Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile bir araya gelebileceği de belirtildi.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kuruluşunun 3’üncü yıl dönümünü kutlamak için İzmir’e gelecek. İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, detaylı programın ilerleyen günlerde netleşeceğini açıkladı. 25 Ekim Pazar Günü Gündoğdu Meydanı’ndaki kutlama töreni pandemiden dolayı kısıtlı koşullarda gerçekleşecek. Programda genel merkez yöneticilerinin, diğer illerin başkanlarının ve teşkilat mensuplarının yer alacağı belirtildi. Katılımda aşırı yoğunluğun engellenmesinin hedeflendiği aktarıldı.

Lider Akşener’in tek günlük programında şimdilik sadece kutlama töreni yer alıyor. İlçelere gerçekleşecek olası ziyaretlerin planlanıp planlanmayacağı merak edildi. Ayrıca gün içindeki uygunluk durumuna bakılacağı ve Akşener’in, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile de görüşebileceği belirtildi.

Öte yandan Millet İttifakı’nın diğer paydaşı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) il bazındaki yöneticilerinin de kutlama programına katılabileceği ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir