MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kırgöz, Soyer çiftini ağırladı!
Yerel Yönetimler
13 Ağustos 2019 Salı 12:06

Başkan Kırgöz, Soyer çiftini ağırladı!

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, bayramın ikinci gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’i Dikili’de ağırladı. Başkan Soyer, Dikili’de Koçanlı Köşkü, Dikili Kültür Evi ve Dikili Belediyesi’ne ait Jeotermal A.Ş.’de incelemelerde bulundu.

GERÇEKİZMİR – İzmir siyaseti, bayram tatili molası verirken, belediye başkanları da yoğun geçen ilk 100 günlük dönemin ardından tatil fırsatı buldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tatilde İzmir’de kalmayı tercih ederken, Başkan Soyer eşi Neptün Soyer’le birlikte Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’e misafir oldu.

Soyer çifti, Kırgöz’ün davetiyle bayramın ikinci günüde Dikili’ye gitti. Adil Kırgöz, eşi Nesrin Kırgöz ve kızları İldem Kırgöz’ün misafiri olan Soyer çifti tek günlük misafirliklerinde ilçedeki bir çok yeri gezme fırsatı yakaladı.

Soyer, Dikili’de Koçanlı Köşkü, Dikili Kültür Evi ve Dikili Belediyesi’ne ait Jeotermal A.Ş.’de incelemelerde bulundu.

Soyer’in ilk durağı Koçanlı Köşkü oldu. Soyer, restore edilmiş köşkün kullanım planlarıyla ilgili olarak Başkan Adil Kırgöz’den bilgi aldı. Daha sonra Dikili Belediyesi Kültür Evi’ni gezen Başkan Soyer, ardından Dikili Belediyesi’ne ait şirket olan Jeotermal A.Ş’yi de ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak’tan kentte ısıtmada yaygın olarak kullanılan jeotermal enerji hakkında bilgi aldı.

Kırgöz, Soyer çiftini ağırladığı fotoğrafları sosyal medya hesabından, “ Kurban Bayramı’nın ikinci gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve değerli eşi Sayın Neptün Soyer'i güzel ilçemizde ağırladık. “Biz büyük aileyiz” sözünü bizlere bir kez daha yaşattıkları ve Dikili'mize gösterdikleri önem için kendilerine teşekkür ediyorum” notuyla paylaştı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şerafettin oral
 13 Ağustos 2019 Salı 14:07
Bir CHP. Partili olarak sizlerle GURUR duyuyorum ilçrmizde gecmişteki yönetimlerin kötü bir itibat bırakması dikili insanında da kötü bir etki bıraktı .iyi dürüst çalışmayla dikilideki kötü düşünçeleri kaldıralım. Bahtınız sevgi. Dolu yolunuz açık olsun güzel insanlar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir