MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer Almanya Büyükelçisi’ni ağırladı
Yerel Yönetimler
27 Temmuz 2021 Salı 14:50

Başkan Soyer Almanya Büyükelçisi’ni ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Almanya Büyükelçisi Jürgen Schulz ile makamında bir araya geldi. Ekonomik alandaki işbirliği olanaklarının değerlendirildiği görüşmede yenilenebilir enerji, atık yönetimi ve kentsel dönüşüm konuları masaya yatırıldı.

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, eşi Sheila Stanton ve Almanya’nın İzmir Konsolosu Dr. Detlev Wolter ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Konuk Büyükelçi Başkan Soyer ile yaptığı görüşmede yenilenebilir enerji, atık yönetimi ve kentsel dönüşüm konularında işbirliği yapmak istediklerini vurguladı. Soyer, özellikle bu üç alandaki işbirliğinin kente yatırımcı çekebileceğini belirterek, gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Kültür Zirvesi’ne davet
9-11 Eylül’de İzmir’de yapılacak Kültür Zirvesi için de davette bulunan Soyer, “Geleceğin dünyasında kültür belirleyici rol oynayacak. Dünyanın önde gelen kültür üreticilerini, sanatçılarını ve kanaat önderlerini İzmir’de buluşturacak ve kültür ve kalkınma ilişkisini değerlendireceğiz. Sizi de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir