MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer’den Lider’e ziyaret: Neler konuşuldu?
Politika
23 Kasım 2022 Çarşamba 09:14

Başkan Soyer’den Lider’e ziyaret: Neler konuşuldu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’den Ankara çıkarması geldi. Soyer Başkent’te CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. İkili kent ve ülke siyasetini değerlendirirken, Soyer hazırlıkları süren İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi hakkında bir sunum da yaptı. Öte yandan Soyer Genel Merkez'de Lider'in kurmaylarıyla da temaslarda bulundu. Fikir alışverişi görüşmelerinde masada adaylık istifa genelgesinin gölgesinde Yücel'in olası adaylık kararı ile ilgili olarak il başkanlığı süreci vardı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Ankara’ya 2 günlük çıkarma yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ziyaret kapsamında dün öğlenden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi.

Başkent’teki görüşmede ikili kent ve ülke siyaseti hakkında karşılıklı değerlendirme de bulunurken, Soyer’den Lider’e bir de önemli sunum geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı, Kılıçdaroğlu’nu kentte hazırlıkları süren İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi süreci ve hedefleri hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdi. 



Öte yandan Soyer Ankara'da Genel Başkan ile görüşmeninin yanı sıra Genel Merkez'de temaslarda bulunduğu. Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarıyla İzmir'de yapılan büyük meclis üyeleri kampı değerlendirmesinin yanı sıra istifa genelgesinin gölgesinde Deniz Yücel'in olası adaylık kararı ile ilgili olarak il başkanlığında yeni dönem ve süreç hakkında da fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. 



Soyer Ankara temaslarına bugün de devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir