MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sürekli’den değişiklik açıklaması: 5 kişiye çıkarmamızın sebebi…
Politika
7 Temmuz 2020 Salı 16:34

Başkan Sürekli’den değişiklik açıklaması: 5 kişiye çıkarmamızın sebebi…

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Büyükşehir Belediyesi Meclis Grubu’ndaki genişleme ve değişikliklerin sebeplerini sıralarken, “Büyükşehir grubumuzu genişlettik. 5 kişi yaptık. 5 kişiye çıkarmamızın sebebi daha etkin, yetkin çalışabilmektir. Alan hakimiyeti ve koordinasyonu arttırmak için 5 kişiye ihtiyaç duyduk. Değişiklikler rutin şeylerdir. Birer yıllığına seçiliyorlar” diye konuştu.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Dünyayı etkisi altına alan ve gündelik hayatın işleyişine darbe vuran koronavirüs salgınının ardından izlenecek yol haritasına dair bilgiler veren İl Başkanı Sürekli, yürütülen faaliyetlere kısaca değindi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görev yapan AK Parti Grubu’nda değişikliğe gidilmesi hakkında da açıklamalar yapan Başkan Sürekli net ifadeler kullandı.

Sürekli ayrıca“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte ilerleyen günlerde bir Ankara ziyareti olacak mı?” sorusunu da cevapladı.

1 BUÇUK AYDIR SOKAKTAYIZ
Pandemi sürecinde aktif çalıştıklarını belirten Sürekli, yeni normal hayata dönüşle birlikte sahaya indiklerini aktardı. Sürekli, “1 buçuk aydır sokaktayız. Gönül seferberliği başlattık yüz yüze. Esnaf, STK, ilçe ziyaretleri başlattık. Yeni üye çalışmalarını sürdürüyoruz. Yeni yol haritamız bu şekilde olacak” dedi.

GRUBUMUZU GENİŞLETTİK
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yer alan ve Fatih Taştan’ın yürüttüğü sözcülük görevine Hakan Yıldız’ın getirilmesini değerlendiren Sürekli öte yandan Hüsnü Boztepe, Fırat Eroğlu ve Burçin Kevser İp’in grup yönetimine dahil edilmesine de açıklık getirdi.  Sürekli, “Büyükşehir grubumuzu genişlettik. 5 kişi yaptık. 5 kişiye çıkarmamızın sebebi daha etkin, yetkin çalışabilmektir. Alan hakimiyeti ve koordinasyonu arttırmak için 5 kişiye ihtiyaç duyduk. Değişiklikler rutin şeylerdir. Birer yıllığına seçiliyorlar” diye konuştu.  

BÜYÜKŞEHİR İLE BİR DİYALOĞUMUZ YOK
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir temasın olmadığını ve Ankara’ya beraber ziyaret yapılması için somut bir gelişme yaşanmadığını ifade eden Sürekli, “Projeleri takip ediyoruz ama Büyükşehir ile bir diyaloğumuz yok” dedi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir