MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay’dan 68 yıllık esnafa vefa
Yerel Yönetimler
5 Haziran 2020 Cuma 09:51

Başkan Tugay’dan 68 yıllık esnafa vefa

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’da 68 yıl aralıksız olarak berberlik yapan ve geçtiğimiz hafta dükkanını kapatarak meslek hayatına nokta koyan 84 yaşındaki Süleyman Nurettin’e vefa ziyaretinde bulundu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’da 68 yıl aralıksız olarak berberlik yapan ve geçtiğimiz hafta dükkanını kapatarak meslek hayatına nokta koyan 84 yaşındaki Süleyman Nurettin’e vefa ziyaretinde bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Tugay, hizmetleri için Nurettin’e teşekkür plaketi takdim etti. 

Karşıyaka Çarşı’da başlayıp Cumhuriyet İlköğretim Okulu karşısında devam eden meslek yaşamı boyunca; Gode Cengiz, Lemi Yerli, Gazcı Erol, Ekrem Güçsav ve Ogün Altıparmak gibi değerli isimleri dükkanında ağırlayan, Karşıyakalılara özveri ve güler yüzle hizmet veren Nurettin’e teşekkürlerini sunan Başkan Tugay “Karşıyakamızda 1952 yılından bu yana berberlik yapan Süleyman amcamız, adeta kentimizin canlı belleği olmuş, dükkanı tarihe tanıklık etmiş değerli bir büyüğümüz. Meslek hayatını noktaladığını duyunca kendisini ziyaret etmek istedik. Kentimize sunduğu hizmetler ve kattığı değer için Karşıyakalılar adına çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında da sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi. 

Başkan Cemil Tugay’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Süleyman Nurettin de “Karşıyaka’da yıllar boyunca mesleğimi çok severek yerine getirdim. Güzel dostluklar kurdum, unutulmaz anılar biriktirdim. Başkanımızın takdim ettiği plaket de beni çok onurlandırdı, 68 yıllık esnaflık yaşamımın çok kıymetli bir manevi ödülü oldu. Gösterdiği vefa için kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir