MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayındır'ın nergisleri Konak'ta dağıtıldı
Yerel Yönetimler
15 Şubat 2020 Cumartesi 10:09

Bayındır'ın nergisleri Konak'ta dağıtıldı

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, 16-19 Nisan'da düzenlenecek 23. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivalini duyurmak amacıyla Konak Meydanı'nda İzmirliler'e nergis hediye etti.

Bayındır merkeze 4 kilometre uzaklıkta bulunan ve etrafı asırlık zeytin ağaçlarıyla çevrili eşsiz bir doğaya sahip Turan Mahallesinde yetiştirilen nergis çiçekleri, İzmir ve İstanbul'a gönderiliyor.

Mahallede dededen kalma doğal soğanlarla yetiştirilen nergis çiçekleri, ocak ayının ilk haftasından itibaren toplanmaya başlanıyor.

Bayındır nergisi ve Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nin tanıtımı için çalışma yapan ilçe belediyesi, Konak Meydanı’nda İzmirliler'e yaklaşık 2500 nergis hediye etti.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Demirezen, yaptığı açıklamada, "Sevgililer Gününde hem Turan Mahallemizde yetiştirilen nergisimizi tanıtmak hem de 16-19 Nisan’da düzenleyeceğimiz 23. Uluslararası Çiçek Festivalimizin duyurusunu yapmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Hem üreticimizin hem de halkımızın yüzünü güldürdük. Bayındır çiçekçiliğin her alanında iddialı. Herkesi Nisan ayındaki festivalimize bekliyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir