MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı’da pazarcılara eldiven dağıtıldı
Yerel Yönetimler
26 Mart 2020 Perşembe 11:48

Bayraklı’da pazarcılara eldiven dağıtıldı

Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar yerlerinde esnafa eldiven ve broşür dağıttı. Pazarcılar, virüs tehdidine karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Dünyayı saran koronavirüs tehdidine karşı ilk günden itibaren önlemlerini alan Bayraklı Belediyesi, çalışmalarını pazar yerlerinde sürdürdü. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazarda tezgah açan esnafa eldiven ve broşürler dağıtarak, koronavirüse karşı uyardı. Ticaret Bakanlığının talimatları doğrultusunda esnafın dikkat etmesi gereken konuları da anonslarla duyuran ekipler, ürünlerin seçilmeden alınmasını ve tezgahlar arasında mümkün olduğunca geniş mesafe bırakılmasını istedi. Hijyen kuralları kapsamında herkesin duyarlı olması gerektiği vurgulanan çalışmadan memnun olan esnaf ve vatandaşlar, tedbirlerin yerinde olduğunu belirterek, belediye personellerine teşekkür etti. Ekipler pazar yerlerinde gün boyu denetimlerini sürdürecek.

Pazarda tezgah açan ve alışverişe gelen herkesin koronavirüse karşı tedbirli olmasını gerektiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ekiplerimiz, pazar esnafına ve vatandaşlara eldiven ve broşür dağıtıyor. Gün içinde pazar yerlerinde hem denetimlerini yapıyor hem de esnafımızı ve vatandaşlarımızı uyarıyor” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir