MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’den online yılbaşı programı
Kültür-Sanat
30 Aralık 2020 Çarşamba 10:07

Büyükşehir’den online yılbaşı programı

İzmir Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde yeni yılı karşılayacak İzmirlileri yalnız bırakmıyor. Büyükşehir’in hazırladığı yılbaşı programı İzmir Tube üzerinden yayınlanacak.

Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı nedeniyle hazırladığı yılbaşı programını internet ortamına taşıdı. Tiyatrodan konsere ışık şovundan video mapping gösterisine kadar tüm etkinlikler İzmir Tube üzerinden yayınlanacak. Yılbaşı programı kapsamında 30 Aralık saat 20.00’de Levent Üzümcü, Füsun Demirel, Ali Erkazan, Turgay Yıldız, Ümit Çırak ve Hakkı Kuş gibi isimlerin yer aldığı Velhasılıkelam Kabare oyunu ile başlayacak. 1 Ocak tarihi de dahil olmak üzere üç gün boyunca gösterimi yapılacak tiyatro oyunu, özgür düşüncelerin ve farklılıkların insan hayatını nasıl güzelleştirdiğini mizah yoluyla anlatıyor.

31 Aralık akşamı ise 23.40’ta Saat Kulesi’nde ışık şovu ve 23.45’te piyano dinletisi var. 23.55’te Büyükşehir’in dayanışma ve umut temalarıyla hazırladığı, yeni yıl coşkusunu hissettirecek özel mapping gösterisi Saat Kulesi’ne yansıtılacak. 24.00’te ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yeni yıl mesajı yayımlanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir