MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Yücel Nevşehir'de 3 gün kampta!
Politika
15 Ağustos 2019 Perşembe 12:14

CHP İl Başkanı Yücel Nevşehir'de 3 gün kampta!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, genel merkezin düzenlediği il başkanları kampı için yola çıktı. Yücel, 3 gün boyunca sürecek kamp için Nevşehir’de olacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve 81 il başkanının katılacağı il başkanları kampı start aldı.  

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de Nevşehir’de üç gün sürecek programa katılmak için yola çıktı. Yücel 3 gün boyunca il başkanları kampında olacak.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı kampta; yerel seçim sonuçlarının masaya yatırılmasının yanı sıra partinin bundan sonraki yol haritasının da belirlenmesi bekleniyor. Bu kapsamda parti yönetimi, il başkanlarının taleplerini ve önerilerini dinleyecek, yeni politikalar geliştirilecek.

Nevşehir’de bir otelde gerçekleşecek programın içeriği ise şöyle: 16 Ağustos Cuma Günü saat 11:00’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerinde konuşma yapacak. Kılıçdaroğlu saat 20:00’de ise il başkanları ile akşam yemeği yiyecek. 17 Ağustos Cumartesi Günü 10:30’da gerçekleşecek olan il başkanları toplantısı ile program devam edecek. Saat 11:00’de Kılıçdaroğlu konuşma yapacak.18 Ağustos Pazar Günü ise program sona erecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir