MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de ilçe başkanından 11 maddelik sert mesaj!
Politika
15 Ağustos 2019 Perşembe 20:20

CHP İzmir'de ilçe başkanından 11 maddelik sert mesaj!

CHP Karşıyaka’da hareketli saatler yaşanıyor. Kadın Kolları İlçe Başkanı ve yönetim istifalar sonrası düştü. Kadın Kolları Başkan ve yönetiminin düşmesi sonrası CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım sosyal medyadan 11 maddelik sert bir mesaj yayınladı. Öte yandan Kadın Kolları İl Yönetimi, İl Sekreteri Nesrin İnetaş’ı Karşıyaka Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak atadı.Yıldırım sosyal medya hesabından ikinci bir açıklama da daha bulundu, yeni atanan başkanı tanımadığını ilan etti.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karşıyaka İlçe Örgütü’nde uzun süredir ‘istifa’ hareketliliği yaşanıyor.

Geçtiğimiz ay ana kademede bazı ilçe başkan yardımcıları istifa kararı almış, kısa bir süre sonra da gençlik kolları başkan ve yönetimi istifa etmişti.

CHP Karşıyaka’da bu kez kadın kollarında istifa rüzgarı yaşandı. 6 yönetici istifa ederken tüzük gereği Başkan Buket Fatoş Erol ve yönetim düştü. Erol’un yerine Kadın Kolları İl Yönetimi, İl Sekreteri Nesrin İnetaş’ı Karşıyaka Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak atadı.

CHP KARŞIYAKA'DA TOPLU İSTİFA-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Yaşanan istifalar ile başkan ve yönetimin düşmesi sonrası CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, sosyal medya hesabından 'düşen başkan' Buket Fatoş Erol'la birlikte olan bir fotoğrafı 11 maddelik sert bir mesajla birlikte yayınladı.

Yıldırım, başkan ve yönetimin hukuksuz şekilde düşürüldüğünü iddia ederken, olağan kongre sürecini işaret etti, “Karşıyaka ve İzmir örgütü sizlere hak ettiğiniz cevabı kongrelerde verecektir” ifadelerini kullandı.

İşte Yıldırım’ın sosyal medyadan yayınladığı mesaj:

1.Yaklaşık 1 saattir telefonlarım kitlendi ve cevap veremiyorum hepinizden özür diliyorum

2. 1 saat içinde 421 kez telefonun çaldı ve binlerce mesaj aldım buna cevap vermem mümkün değil,

3.MYK üyeleri,milletvekillerimiz,PM üyelerimiz eski ve yeni il ilçe başkanlarımız üyelerimiz CHP sinin en başarılı ve %71 oyun en büyük sahibi kadın kollarının ve başkanı sevgili Buket Fatoş Erol'un hangi sebeplerle düşürüldüğünü ve bu süreçte seçime 1 ay kala kimlerin ve neden CHP sine zarar vermek istediğini soruyorlar.

4.İlçe Başkanının İlçe Kadın Kolları başkanının haberi olmadan tüzüğe de aykırı bir şekilde imzaları toplayıp Kadın Kolları Genel Başkanlığına kim neden göndermiştir.

5.Seçime 1 ay kala bu hukuksuzluğa kim neden göz yummuştur.

6.Örgütün vicdanında bunu yapanlar yok hükmündedir ve şahsi çıkarları için CHP sini ve Bu partinin vefakar Kadınlarını yaralamışlardır.

7.Karşıyaka ve İzmir örgütü sizlere hak ettiğiniz cevabı kongrelerde verecektir.

8.Kadın kolları başkanımız iyi bir CHP li ve Kemal Kılıçdaroğlu sevdalısıdır. O zaman sizin sorununuz nedir

9. Kadın ve Gençlik Kolları ile oynayanlar Örgütü Kamu gücünü kullanarak dizayn etmeye çalışanlar hiç bir zaman uzun vadede iflah olmamışlardır.

10.Bu satırları yazarken bile telefonlarım susmuyor hepinize tek tek mutlaka döneceğim.

11.Örgütün üzerinden elinizi çekin...

İKİNCİ AÇIKLAMA: BUNDAN BÖYLE DANIŞMANIM

Yıldırım sosyal medya hesabından ikinci bir açıklama da daha bulundu. Yıldırım, Buket Fatoş Erol'un bundan böyle  kendisinin danışmanlığını yapacağını duyurdu. Yıldırım kişisel sosyal medya hesabından " Kadın Kolları secimi yapılıp örgütün iradesiyle yeni bir Kadın Kolları Başkanı seçilinceye kadar Karşıyaka örgütünün ve benim Kadın Kolları Başkanımdır. Ayrıca yarından itibaren Karşıyaka Ilçe Başkanı olarak benim danışmanımdır" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Haydar
 16 Ağustos 2019 Cuma 08:16
Sayın Yıldırım yeni ilçe başkanını tanımamakla disiplin suçu işlemektedir. Ayrıca yıllarca belediyesiz siyaset yapan ilkeli muhalifleri şimdi daha iyi anlamışsınızdır sayın Yıldırım. Kuzen Hüseyin olmayınca siyaset nasıl oluyor?
 HALİL Ercan
 15 Ağustos 2019 Perşembe 21:29
Yazık çok yazık.Birliğe ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda,hiçte hoş değil.?
 örgüt
 15 Ağustos 2019 Perşembe 20:49
1-ilçe başkanı yıllarca kuzeniyle beraber hiç mi kamu gücü kullanmamış. 2-kendisi neden kuzeni belediye başkanı olunca chp li olmuş daha önce partiden haberi yokmuymuş 3-kişisel çıkar ve rant konularında hiç aynaya bakmış mı 4- yönetim istifa etmiş hain gençlik istifa etmiş hain kadınlar istifa etmiş hain acaba bu insanlar partiyi daha çok düşünüyor olabilir mi 5-tüzüğe aykırı bir durum olsa yönetimler düşmez tüzüğü hiç okumuş mu
 Karşıyaka
 15 Ağustos 2019 Perşembe 20:48
Herkes ektiğini biçiyor.eski belediye başkanı ile az örgütü ekipleştirip ötekileştirmediniz.şimdi sıra sizde güç olunca kimseye tepeden bakmıyacaksınız.sizde eski siyasetçiler listesine ekleneceksiniz bu CHP siyasetinde olan bir durum.kimse ne vizyona nede liyakata bakmıyor.bile kendilerine laf taşıyanı yanında tutuyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir