MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de 'katılımı' dikkat çeken bayramlaşma!
Politika
12 Ağustos 2019 Pazartesi 15:00

CHP İzmir'de 'katılımı' dikkat çeken bayramlaşma!

CHP’nin Çeşme’deki bayramlaşma törenine parti içinden önemli isimler katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, ilçede vatandaş ve esnafla yaptıkları sohbetlerde Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın çalışmalarına yönelik memnuniyeti dile getirdiler. Öztrak ve Erdoğdu parti içi önemli mesajlar da verdi.

GERÇEKİZMİR - Kurban Bayramı’nın ikinci gününde, CHP Çeşme İlçe Örgütü’nde ve ardından da Çeşme Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

CHP’nin Çeşme’deki bayramlaşma törenine parti içinden önemli isimler katıldı.

CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları’nın ev sahipliğinde, ilçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı, PM Üyesi Bülent Tezcan, CHP Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Oğuz ve çok sayıda partili katıldı.

ÖZTRAK: ESNAF BAŞKANDAN MEMNUN

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak konuşmasının başında Çeşme’de yerel seçimlerde elde edilen başarı için ilçe örgütüne teşekkür etti. Öztrak, “ Çeşme’de başarılı olduk. Seçimlerden sonra ilçeye geldiğimde sokaklarda dolaştım. Esnafla sohbet ettim. Esnaf başkandan memnun. İnşallah böyle devam eder” dedi

BUNDAN SONRASI İKTİDAR

Yerel seçimlerden başarıyla çıktıklarını ve büyük sorumlulukları olduğunu söyleyen Öztrak partililere şu mesajı verdi:

“Çok büyük sorumluluk var üzerimizde. Sadece Genel Başkan’a, MYK üyelerine değil, il başkanlarına, milletvekillerine, belediye başkanlarına da ait değil bu sorumluluk. Bu sorumluluk tüm üyelere ait. Milletle kucaklaşmamız çok önemli. Açık söyleyeyim. Bundan sonrası iktidar…İktidara yürüyen partinin üyeleri olarak o sorumlulukta olmalıyız. Herkesi kucaklamak zorundayız. Herkesin sorunlarıyla ilgilenmemiz gerek.”

ERDOĞDU: BELEDİYE BAŞKANINI DA İLÇE BAŞKANINI DA KORUYACAK OLAN SİZLERSİNİZ

Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu da Çeşme Belediye Başkanı Oran’ın ilçe örgütünden gelen bir isim olduğuna dikkat çekti, elde edilen başarıyı vurguladı. Erdoğdu,  “İçinizden, örgütünüzden bir belediye başkanı çıkardınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Sokakta ‘başkandan memnun musunuz’ diye sordum. Büyük bir memnuiyet olduğunu gördüm. Biz bir aileyiz. CHP’nin belediye başkanını da, ilçe başkanını da koruyacak CHP örgütüdür. Başkanınızı korumak sizlerin elinizde. Kendi içinizden çıkardığınız kardeşinize sahip çıkacaksınız. Belediye başkanımız da içinden geldiği örgütü dinliyordur. Dinleyecektir” dedi.

ORAN: CHP’NİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜN AYAK SESLERİ

Partinin önemli isimlerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Oran, “Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Yerel seçimlerde elde edilen sonuçlar CHP’nin genel seçimlerde elde edeceği zaferin, CHP’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleri. Biz bunu hep beraber başaracağız. Her şey çok güzel oldu. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir