MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de tam kadro virüs zirvesi!
Politika
1 Nisan 2020 Çarşamba 12:28

CHP İzmir'de tam kadro virüs zirvesi!

CHP İl Başkanı Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri ve CHP’li ilçe belediye başkanları koronavirüs gündemiyle toplanıyor.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı mücadele sürerken, belediyeler ve siyasi partiler salgın sürecinde; son gelinen durumu, alınacak önlemler ve atılacak adımları masaya yatırmaya devam ediyor.

İzmir’de geçtiğimiz günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz Yücel partisinin İzmir Milletvekilleriyle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla koronavirüs ile mücadele sürecine yönelik video-konferans yöntemiyle toplantı yapmıştı.

CHP İzmir, topyekün koronavirüs zirvesini ise ilk kez Cuma Günü saat 17.00’da gerçekleştirecek. Yine video-konferans yöntemiyle yapılacak toplantıya İl Başkanı Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, İzmir Milletvekilleri ve CHP’li ilçe belediye başkanları katılım sağlayacak. 

Toplantıda, ülke ve kent gündemi, belediyelerin çalışmaları ve salgınla mücadele konusunda yapılması gerekenlerin masaya yatırılması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir