MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar’da adaylardan gövde gösterisiyle resmi ilan!
Politika
14 Aralık 2019 Cumartesi 09:13

CHP Karabağlar’da adaylardan gövde gösterisiyle resmi ilan!

Kongre sonucunun merakla beklendiği ilçelerden olan Karabağlar’da, İlçe Başkanı Ali ihsan Yıldız ve rakibi İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay adaylıklarını yeni ilçe binasında açıkladı. Her iki ismi de adaylık açıklamalarında gövde gösterisi yaptı.

GERÇEKİZMİR – CHP’de delege seçimleri sona ererken, gözler ilçe kongrelerine çevrildi.

İzmir’de metropolde sandıklarda yarış bekleniyor. Kongre sonucunun merakla beklendiği ilçelerden olan Karabağlar’da kongrede yarışması beklenen iki aday da gövde gösterisiyle adaylıklarını ilan etti.

YILDIZ’IN YENİ BİNA GURURU

Yeni ilçe binasının açılışıyla birlikte adaylığını da ilan eden Yıldız, yeni bina için Türk bayrağının yanına CHP bayrağını göndere çekti.  CHP’nin delege seçimlerinin, demokrasi şöleni içerisinde geçen demokratik bir yarış olduğunu ifade eden Yıldız, “ Delege seçimlerinin kaybedeni yoktur. Kazananı, her zaman parti içi demokrasi ve CHP’dir” dedi.

İlçe kongresini de demokrasi şölenine çevirmek için çalışacaklarını söyleyen Yıldız, daha güçlü bir örgüt yaratmanın temel sorumluluklarını olduğunu söyledi. Yıldız, “ Bunu ancak kendi içimizde birlik ve dayanışmayı güçlendirerek sağlayabiliriz. Kimseyi kırmadan ötekileştirmeden çalışarak, iktidar yürüyüşüne hazır olmak zorundayız” diye konuştu. Yıldız konuşmasının sonunda, “Cumhuriyeti kuran bir partinin üyesi ve yöneticisi olmak benim için onurdur. Sizlerin desteğiyle bu onuru taşımak, partimizin iktidar yürüyüşüne katkıda bulunmak için adayım. Size layık olmak için bir sıra neferi gibi çalışacağıma söz veriyorum” mesajı verdi.

Yıldız adaylık ilanı sonrası partililerle halay çekti.

Uzun süredir koltukta olan Yıldız’a Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan da destek veriyor.

TÜRKBAY: BEN DEĞİL BİZ OLMAYA GELİYORUZ

Delege seçimlerinden umutlu çıkan muhalefet kanadında da aday resmileşti.  CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Türkbay da adaylığını resmen ilan etti, ilçe başkanlığı için yola çıktı. Karabağlar İlçe Başkan adaylığını miting havasında geçen bir törenle açıklayan Türkbay, önemli mesajlar verdi.

Partililere ‘ben değil biz olmaya geliyoruz’ diyerek seslenen Türkbay, “Bu görev bana aklı hür, vicdanı hür partililerimiz tarafından verildi. Ben bugüne kadar partimin bana verdiği hiçbir görevden kaçmadım. Herkes bu örgütün içinde olmaktan mutluluk duyacak, herkesi kucaklayarak sevgi ve barışın hakim olduğu bir ortamı yaratacağız. İktidara hep birlikte, yan yana, ayırım yapmadan yürüyeceğiz. Liyakat, emek, hak, hukuk ve adalet bizim kılavuzumuz olacak. Herkesin özgürce siyaset yapmasına olanak tanıyacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir