MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar’da ‘mavi muhalefet’in adayı kesinleşti
Politika
10 Aralık 2019 Salı 13:55

CHP Karabağlar’da ‘mavi muhalefet’in adayı kesinleşti

Karabağlar’da belediye ve ilçe yönetimine muhaliflerin adayı netleşti. İlçede delege seçimlerinde mavi listelerle hareket eden ekibin son toplantısında İlçe Eski Başkanı Orhan Polat ve İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay arasında son karar verildi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimlerinin bitmesinin ardından kongreler öncesi aday trafiği hızlandı.

Kent genelinde İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Büyükşehir Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın öncülük ettiği muhalefet mavi listelerle seçime girmişti.

Metropolde muhalefetin kongre adayları netleşmeye başladı.

İlçe kongresinin 21 Aralık'ta yapılacağı Karabağlar’da uzun süredir İlçe Eski Başkanı Orhan Polat ve ve İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay’ın isimleri muhalefet kanadında aday olarak gündemdeydi.

Delege seçimlerinden umutlu çıkan ekip son yaptığı toplantıda adaylık bilmecesine noktayı koydu. Toplantıda İlçe Eski Başkanı Polat adaylıktan feragat etti. Ekip İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay da karar kıldı. 

Türkbay için seçim ofisi arayışları başladı. Türkbay’ın Cuma günü ilçe binasında adaylık açıklaması yapacağı öğrenildi. 

Türkbay adaylık için yola çıkmasıyla ilgili şunları söyledi:

SEVGİYİ BARIŞI UZLAŞIYI SAĞLAYACAĞIZ

“Karabağlar’da barışı uzlaşıyı sevgiyi saygıyı sağlamak istiyorum. Çok gerginlikler oldu, bazılarına göre gerginlik değildir belki de.  Karabağlar evimiz… Önce evimizin önünü süpüreceğiz. Badanasını yapacağız. Çabamız bu. Herkesi kucaklayacağız. Derdimiz bu. Geçmişi kötüleyerek değil yapacaklarımız la konuşulacağız. Küsleri barıştıracağız dargınları bir araya getireceğiz.”

Karabağlar’da muhalefet cephesinde Polat ve Türkbay dışında meclis üyesi Bülent Sözüpek, eski meclis üyesi Vahap Batıhan,  eski ilçe başkanı Polat Manduz, eski ilçe başkanı Erkan Büyükkaya gibi isimler başı çekmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Türkbay doğru karar
 15 Aralık 2019 Pazar 00:38
Yolun yolumuzdur Mehmet Türkbay seninleyiz karabağlar seninle güzel
 Meçhul
 11 Aralık 2019 Çarşamba 15:07
Yok Mavi liste yok Beyaz liste. biz bu hastalığı yenemediğimiz sürece değişen hiç bir şey olmayacak.İsmi geçen adaylar mutlaka değerlidir.Ama artık değişim kaçınılmazdır.Bu yüzden neden yıpranmamış, onun bunun adamı olmayan herkesi kucaklayacak isimler düşünülmez. Örnek mi? Bir dönem il yöneticiliği yapan her kesimi kucaklayan yıpranmamış tertemiz ve en önemliside kimsenin adamı olmayan hatta bunu zul kabul eden Örgütçü tertemiz bir adam gibi adam İSMET BASMACI. Bu arada ben Karabağlar'lı değilim ama her ilçeye İ.Basmacı gibi adamlar lazım. Saygılar.
 Cengiz cansız
 10 Aralık 2019 Salı 18:00
Mavi liste taraftarları ekip ruhu ile hereket etti orhan polat büyük bir özveri gösterdi kendisini kutlarım mehmet türkbay tecrübeli güler yüzlü partide birlikteliği sağlayacağına inanıyorum kendisini kutlar başarılar dilerim desteğim tamdır
 CHP li
 10 Aralık 2019 Salı 14:27
Sadece küskünlükleri derinleştirecek birisidir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir