MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak Gençlik Kolları'ndan dayanışma buluşması
Yerel Yönetimler
20 Ocak 2020 Pazartesi 10:46

CHP Konak Gençlik Kolları'ndan dayanışma buluşması

CHP Konak Gençlik Örgütü yaklaşan Olağan Gençlik Kolları Kongreleri öncesi gençlik kolları üyelerine Dayanışma Kahvaltısı düzenledi.

CHP Konak Gençlik Örgütü yaklaşan Olağan Gençlik Kolları Kongreleri öncesi gençlik kolları üyelerine Dayanışma Kahvaltısı düzenledi.

2015 yılından bu yana 2 Olağan Gençlik Kolları Kongresi geçiren ve geçtiğimiz yerel seçimde Konak Meclis Üyesi olan Orçun Altanhan'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, faal gençlik yönetim kurulu içerisinden oy birliğiyle başkan adayı gösterilen Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okan Uslu ismi öne çıkmıştı. 

Kahvaltı hem veda, hem duyuru oldu
Düzenlenen kahvaltı hem Altanhan'ın dönem sonu vedası, hem de yeni aday Uslu'nun adaylık konuşmasına sahne oldu. Altanhan konuşmasında, "2015 yılında yola 'Umudu Örgütlemeye Geliyoruz' diyerek çıkmıştık. Birçok zorluk ve güzelliği genç yoldaşlarımla atlattık. Gençliğin sesini en ön saflarda duyurmak için çaba sarfettik ve örgütlü  mücadelemiz bunu başardık. Birarada durarak neler gerçekleştirileceğinin en güzel kanıtı olduk. Ben görev süremce örgütümün yüzünü yere eğecek hiçbir işin içinde olmadım, bundan sonra da asla olmayacağım. Bugüne dek yanımda olan değerli yol arkadaşlarıma, birlikte görev yaptığım İlçe Başkanlarım Mehmet Şakir Başak ve Çağrı Gruşçu'ya, 10 aydır örgütüyle iç içe olan, Birlikte Konak diyerek çalışan Belediye Başkanım Abdül Batur'a çok teşekkür ederim. 
Ve şimdi 24 yaşında üstlenip, 28 yaşında bırakacak olduğum bu onurlu görevi, bayrak yarışını benden daha genç bir arkadaşıma bırakacak olmamım haklı gururunu yaşıyorum." dedi. 

Gençlerle beraber, iktidara geleceğiz!..
Gençlik Kolu Başkanı Orçun Altanhan'ın ardından, geçtiğimiz ay gerçekleşen Konak Kongresinde güven tazeleyerek seçimi  kazanan genç İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da, gençliğin önemine dikkat çekerek; "Konak'ın dinamik, üretken ve çalışkan gençleri siyasette iz bırakmakta. Bunu Orçun başkanımız ve uyum içerisinde çalışan yönetim kurulu büyük azimle başardı. Kendisi şimdi bu başarıyı Kent Meclisinde devam ettirmekte. Ben Gençlik Kollarımdaki her bir kardeşimle gurur duyuyorum. Sizler iktidarın baskısına rağmen boyun eğmeyen, yürekli ve gelecek güzel günleri kuracak olanlarsınız. Anlayışımızı ve parti politikamızı yaktığımız iktidar ateşi ile tüm ülkeye birlikte  yayacağız. Ben her zaman yanınızda, destekçiniz olmaya devam edeceğim." diyerek, sözü Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a verdi.

Birlikte Konak anlayışımız büyüyerek devam ediyor!..
Geçtiğimiz yerel seçimde rekor oyla Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur konuşmasında, örgüt ve belediye arasındaki uyuma değindi.
?
"Konak ilçemize aday gösterildiğim ilk andan bu yana azimle çalıştık. Beni bağrına basan güzel bir örgüt var Konak'ta. Genciyle, kadınıyla, yaş almışıyla uyum içerisinde 10 aydır biraradayız. Genç arkadaşlarımız bizim en değerlilerimiz. Alandaki çalışmalarıyla, hazırlayıp belediyemize sundukları projelerle Konak Gençlik Kollarının farkını ortaya koyuyorlar. Şimdi bu bayrak yarışında yeni bir arkadaşımız, Okan kardeşimiz aday. Kendisine başarılar dilerim. Orçun kardeşimiz Meclis Üyesi olarak, sizleri en iyi şekilde temsil etmekte ve bundan sonra da böyle sürecek. Konak uyumu tüm İzmir'e örnek olmaya devam edecek" dedi.

Bizler iktidarı her seçimde titreten güçlü gençleriz!
Son olarak konuşmasını yapan, Konak Gençlik Kolları Başkan Adayı Okan Uslu, verdiği emekler, uzlaştırıcı anlayışı ve gençlerin söz hakkı mücadelesini hiç bırakmadığı için Orçun Altanhan'a teşekkür etti. Ve sözlerine, "Bizler yani iktidarın baskısına boyun eğmeyenler, ulu çınar partimize iktidarı getirecek olanlarız. Bizler Cumhuriyetin yılmaz bekçileri, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün devrimci gençleriyiz. Bizim kavgamız parti içerisinde değil, iktidarın kendisiyledir. Şimdi bu bayrak yarışında aday olmak, örgütün teveccühünü almak benim için onurdur. Konak'ta birleştirici siyasetimiz büyüyerek devam edecek.  Yapacağımız projelerle, düzenleyeceğimiz eylemlerle hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Ve umudu örgütlemeyi yeni bir hikaye ile devam ettireceğiz" diyerek son verdi.

Kahvaltıya İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un yanı sıra, İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice, Narlıdere Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Erman Uzun, Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanları Ali Aktaş, Selçuk Ermin, Bornova Geçmiş Dönem Gençlik Örgütü Başkanı Ömer Eşki, Konak Belediye Meclis Üyeleri Cumhur Ter, Ozan Ali İlgazi, Konak İlçe Yöneticileri, Önceki Dönem Yöneticileri,  Bornova ve Tire Gençlik Örgütü Başkanları Sadık Yıldız ve Görkem Çolak, DİSK Emekli-Sen Konak Başkanı Kadir Altanhan, Konak İlçesi tiyatro ekibi, Konak'ın her mahallesinden genç ve bölgelerinde etkin kanaat önderleri katıldı.

Kahvaltı, konuşmaların ardından söylenen marş ve türkülerle sona erdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir