MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak can dostlar için sokakta!
Politika
4 Nisan 2020 Cumartesi 17:06

CHP Konak can dostlar için sokakta!

CHP Konak İlçe Örgütü, koronavirüs salgını nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için ‘Can, canı unutmaz’ adı altında kampanya başlattı. İlçe Başkanı Gruşçu ve yönetim kurulu üyeleri sokak hayvanlarını besledi. Gruşçu, vatandaşlara kampanyaya destek vermeleri için çağrı yaptı.
GERÇEKİZMİR- Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle birçok sokak hayvanı da açlığa ve susuzluğa mahkum oldu. İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığından bu noktada örnek bir hamle geldi. CHP Konak İlçe Örgütü, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için ‘Can, canı unutmaz’ kampanyasını başlattı. 

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve yönetim kurulu üyeleri Üçyol Metro civarı, Konak Meydanı ve Kültürpark’ta bulunan sokak hayvanlarına mama ve su verdi. Gruşçu, kampanyaya ilk bağışı yapan CHP Konak İlçe Eski Başkanı Mehmet Şakir Başak’a teşekkür etti. 

CAN DOSTLAR İÇİN ÇAĞRI YAPTI
Kampanyayı bugünden itibaren başlattıklarını açıklayan Gruşçu her gün düzenli olarak sokak hayvanlarına mama ve su takviyesi yapacaklarını da söyledi. Kampanyaya yönelik vatandaşlara çağrıda bulunan CHP’li Gruşçu, “Koronavirüs nedeniyle insanlık şuan çok ciddi bir salgınla boğuşuyor. Ancak sokak hayvanlarını da insanlık asla unutmuyor.Sizden ricamız; günde 5 lira ayırarak çevrenizdeki hayvanlara bir kap su bir kap mama vermeniz. Bundan sonraki süreçte biz de can dostlarımızı asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir