MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Parti Okulu'nda bayrak değişimi
Politika
19 Ocak 2021 Salı 12:30

CHP Parti Okulu'nda bayrak değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu'nda yapılan idari değişimler sonrasında, İzmir’de de görev değişimleri yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu'nda yapılan idari değişimler sonrasında, İzmir’de de görev değişimleri yapıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerinde görevlendirildikleri için İzmir ile ilgili görevlerini devreden parti okulu koordinatörlerine, düzenlenen törenle teşekkür plaketleri verildi.

CHP İzmir il başkanlığının, parti okulu bünyesinde yürüttüğü parti içi eğitimlerin planlanması ve yürütülmesi görevlerini sürdüren CHP İzmir parti okulu koordinatörü Abdullah Aydemir, İzmir 1.bölge koordinatörü Tülay Bayır ve İzmir 2. Bölge koordinatörü Cahit Kişioğlu’nun İzmir ile ilgili görevlerini devretmeleri sebebiyle, CHP İzmir İl Başkanlığında tören düzenlendi. 

?Düzenlenen tören covid-19 tedbirleri kapsamında kısıtlı katlımla yapılırken, törene CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir il eğitim sekreteri Yasemin Menokan Kılıç, görevlerini devreden parti okulu koordinatörleri ile göreve yeni başlayan koordinatörler katıldı. Düzenlenen törende konuşan il başkanı Deniz Yücel, İzmir parti okulu koordinatörlerinin fedakarca yürüttüğü eğitim çalışmaları sayesinde İzmir’de çok başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade ederek, şunları söyledi.

PARTİ İÇİ EĞİTİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ
Parti okulu koordinatörlerimizin planladığı ve parti eğitmenlerimiz ile birlikte verilen parti içi eğitimler sayesinde, İzmir’de tüm seçimlerde büyük başarılar yakaladık. Bu görevi karşılık beklemeden ve yoğun bir mesai harcayarak gerçekleştiren Sayın Abdullah Aydemir’e, Sayın Tülay Bayır’a ve Sayın Cahit Kişioğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdi onlar,  yine parti okulu bünyesindeki yeni görevleri için İzmir’de eğitim bayrağını teslim ediyorlar.  Kendileri de İzmir’de sağladıkları başarıları Türkiye’nin farklı bölgelerine yaymak için yeni bir yola çıkıyorlar. Bugün bu törenle hem İzmir’e verdikleri emekler için teşekkür ediyor hem de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Aynı şekilde İzmir’de yeni görevlendirilen parti okulu koordinatörlerimiz Bahar Özgören ve Rafet Yacan’a da başarılar diliyor, hayırlı olsun diyoruz. CHP İzmir örgütüne kazandırdığımız yeni il binamızın hizmete girmesiyle birlikte parti okulu çalışmalarımız daha da hızlanacak ve parti okulumuzun da il binamızda bir merkezi olacak. Parti içi eğitimi çok önemsiyor ve bu yolda tüm eğitmenlerimize her türlü desteği vermek için çabalıyoruz.

Yücel, konuşmasının ardından İzmir görevleri sona eren isimlere plaketlerini sundu.   

Parti Okulu’nda yapılan yeni görevlendirmeler sonrasında ise Abdullah Aydemir İstanbul parti okulu koordinatörü, Tülay Bayır Manisa ve Uşak’tan sorumlu koordinatör, Cahit Kişioğlu da Adana ve Mersin’den sorumlu koordinatör olarak görevlendirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir