MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de Bayraklı'da yine yeniden ‘çoğunluk' krizi!
Politika
9 Nisan 2021 Cuma 20:01

CHP’de Bayraklı'da yine yeniden ‘çoğunluk' krizi!

CHP Bayraklı’da ilçe yönetimi içinde krize nokta konamıyor. 10’a yakın yönetici bugün yapılması gereken toplantıya katılmazken, ‘çoğunluk’ krizi bir kez daha gündeme geldi. Başkan ve yönetimin düşme ihtimali yeniden oluşurken, tüzük gereği gözler önümüzdeki 2 toplantıda olacak.

GERÇEKİZMİR - CHP Bayraklı’da yönetim içinde krize nokta konamıyor. İlçe Başkanı Pınar Susmuş’a muhalif olduğu iddia edilen 10’a yakın yönetici, bugün yapılması gereken toplantıya katılmadı.

Yönetim, çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşmedi.

Geçtiğimiz ay 10'a yakın yönetici yine toplantıya katılmamış ve çoğunluk krizi yaşanmıştı. Tüzük gereği üst üste 3 toplantı çoğunluk nedeniyle gerçekleşmese başkan ve yönetimin düşeceği için gözler ikinci toplantıya çevrilmişti.

Muhalif ilçe yöneticileri, Belediye Başkanı Serdar Sandal’a sosyal medyadan hakaret eden bir partilinin disipline sevk edilmesi için ikinci toplantıya katılım sağlarken, 'düşme' ihtimaline nokta konmuştu.

2. ÇOĞUNLUK KRİZİ

10’a yakın yönetici bu kez 2 hafta sonra yapılan toplantıya bir kez daha katılmazken, çoğunluk krizi yeniden başladı. Yöneticiler bundan sonraki 2 toplantıya katılmazsa başkan ve yönetim tüzük gereği düşecek.

Geçtiğimiz günlerde de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zuhal Eroğlu , Bilişim Sorumlusu Hülya Devrilen Akay, İş Dünyası ve Sanayi Odasından Sorumlu Teoman Karaca ile Kültür ve Sanattan Sorumlu Erol Atkı görevlerinden istifa etmişti.

CHP BayraklI'da krizin sona ermesi adına vekiller Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır ve Atilla Sertel de müdahil olmuştu.

İl başkanlığı da yaşananları yakından takip ediyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Birol Doyranlı
 10 Nisan 2021 Cumartesi 10:42
Bayraklı CHP İlçe yönetimine seçilen bu yönetim kurulu üyeleri, kendi isteği ve uzlaşı ile gelmedi mi? Aynı parti programı içinde hizmet etmesi gereken bu üyeler neyi paylaşamıyorlar ki sorun çıkarıyorlar? Bu sorunların, tam da birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir dönem de yaşanması tüm parti üyeleri ile bayraklı CHP seçmenlerini üzmektedir. Kişisel husumet, kin ve siyasî ikballeri bir kenara bırakıp, AKP yi ilk seçimlerde gönderinceye kadar sabredip, birbirinize katlanmak çok mu zor? İl Başkanı''nı da sert tedbirler almak zorunda bırakmayın. Siyaseti günlük yapmadığınızı iyi biliyorum. Bu anlaşmazlığın içinde bulunanlar, haklı veya haksız olsun, bu yönetim krizi nedeniyle siyaseten önlerinin kapatılabileceğini ön göremeyecek kadar basiretsiz mi?
 Bayraklılı partili
 9 Nisan 2021 Cuma 20:57
Daha önce de yazdık. Bu sözde muhalifler var ya , İstifa edemezler, yönetimi düşünemezler çünkü kendilerinin bir daha Oralara gelme şanslarının olmadığını bilirler. Ancak böyle sabote ederek akıllarınca Belediye Başkanı olan zata yaranmaya iş koparmaya çalışırlar. Olan da örgüte partiye olur. Bu Deniz Yücel ve Serdar Sandal problemin asıl kaynağı iki isim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir