MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Yücel'den 'Gaziemir krizi'ne müdahale, Arda ile kritik zirve!
Politika
19 Ocak 2021 Salı 15:50

CHP'de Yücel'den 'Gaziemir krizi'ne müdahale, Arda ile kritik zirve!

CHP’de ilçe başkanlığı, meclis üyeleri ve belediye başkanı üçgeninde kriz yaşanan Gaziemir’de İl Başkanı Yücel duruma müdahale etti. Yücel, Gaziemir’e giderek Belediye Başkanı Arda ile bir araya geldi. Başkan Yücel, ikiye bölünen meclis grubuyla da önümüzdeki günlerde toplantı yapacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) uzun süredir suların durulmadığı ve son olarak denetim komisyonu seçiminde meclis grubu içinde yaşanan çatlakla gündeme gelen Gaziemir'de İl Başkanı Başkanı Deniz Yücel krize müdahale etti. 

Gaziemir’de ilçe başkanlığı, meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Halil Arda üçgeninde yaşanan krizle ilgili düğmeye basıldı.

Son olarak belediye meclisinde denetim komisyonu seçiminde yaşanan derin çatlak sonrası Başkan Arda ve beraberindeki 9 meclis üyesi Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na muhalif meclis üyelerini şikayet etmişti. Muhalifler ise İl Başkanlığına giderek yaşananlardan Başkan Arda ve beraberindeki meclis üyelerini sorumlu tutmuştu. İlçe Başkanı Kasım Özkan da grup kararı olmadığını açıklamış ve muhalif meclis üyelerinin yanında yer almıştı.

İl Başkanı Yücel tüm bu gelişmelerin ardından önümüzdeki ay başında yapılacak meclis toplantıları öncesi düğmeye bastı. Yücel, Gaziemir’e giderek Başkan Arda ile görüştü. Görüşmede parti içinde yaşanan kriz masaya yatırıldı. İkilinin zirvesinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Başkan Arda, Yücel’le buluşmasını sosyal medya hesabından, “CHP İzmir İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’i belediyemizde misafir ettik. Kendisiyle ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Halkın iktidarını kurmak için örgütümüzle her zaman kol kola yürüyeceğiz” sözleriyle duyurdu.

Öte yandan Yücel’in önümüzdeki günlerde de adeta ikiye bölünen meclis grubunu bir araya getirip krizin sonlanması adına mesajlar vereceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir