MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de 'yerel yönetim birimi' hamlesi: İzmir'den eski başkan da görev alacak!
Politika
16 Ekim 2019 Çarşamba 10:57

CHP'de 'yerel yönetim birimi' hamlesi: İzmir'den eski başkan da görev alacak!

CHP Genel Merkezi, bünyesindeki belediyeleri denetlemek, belediyelerin hizmet kalitesini arttırmak ve süreklilik kazandırmak için birim kuruyor. Genel Başkan Yardımcısı Torun’a bağlı olacak birimde İzmir’den Balçova Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da önemli görev üstlenecek. Çalkaya’nın Genel Merkez’de birim ve süreçle ilgili bilgilendirildiği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bünyesindeki belediyeleri takip etmek, belediyelerin hizmet kalitesinin ve sürekliliklerinin artması için birim kuracak.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a bağlı olacak birim hem partililerden hem de alanında profesyonel kişilerden oluşacak.

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre İzmir’den Balçova Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da birimde önemli bir görev üstlenecek.

Çalkaya’nın yakın süreçte Genel Merkeze çağrıldığı ve Torun tarafından süreç ve görev hakkında bilgilendirildiği öğrenildi.

Ülke genelinde eski belediye başkanlarından farklı isimlerinde yer alacağı birim, kendi içinde de farklı birimlere ayrılacak. Birimin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

HER GÖREV BENİM İÇİN ONURDUR
Gerçekizmir’e konuşan Çalkaya, “2019 yerel seçimleri, CHP'nin iktidara ne kadar hazır olduğunu gösterdi. Bu iktidar yürüyüşünün yerel yönetimlerin başarısıyla en üst seviyeye çıkacağına inanıyoruz. Genel Merkezimiz de kazandığımız belediyelerde verilen hizmetin kalitesinin ve sürekliliğinin artması için bazı çalışmalar yapıyor. Henüz ismi net konulan bir oluşum yok. Zaman zaman Genel Başkan Yardımcım ile görüşüp fikir alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız çok net. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilk seçimlerde iktidar olması. Bu süreçte partim tarafından verilecek her görev benim için onurdur” dedi.

Çalkaya Balçova’da üç dönem belediye başkanlığı yapmıştı. 2019 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanına hakaret davasında aldığı ceza nedeniyle adaylığı düşmüş yerine eşi Fatma Çalkaya aday gösterilmişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 chp li
 19 Ekim 2019 Cumartesi 10:03
Bu chp den hiç bişey olmaz.Çalkayaya jest yapmak için başka bi görev bulsaydınız .Katipliği gibi bi şey !
 Nimet umul
 18 Ekim 2019 Cuma 08:12
Mehmet ali çalkaya başkanım her zaman bizim gururumuz oldu zaten onun güzel yüreği olduğu sürece her yerde başarılı olur ben inanıyorum tebrikler başkanım başarılarınız daim olsun
 Nesrin Avlunyalı
 17 Ekim 2019 Perşembe 19:37
Chp mizin ?zmir Balçova ilçemizde çok g?zel projelere imza atmış ve kucaklayıcı bir Başkanlık sergileyen ve parti b?nyemizde bir çok ?ye katma adına,Böyle g?zel bir değer in yeniden ailemizin çatısı altında aktif görev yapacak olması şahsım ve partim adına çok sevindirici.
 Şengül atik
 17 Ekim 2019 Perşembe 17:51
BAŞKANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN HER ZAMAN YANINDAYIZ SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ
 fahrettin çağlayan
 17 Ekim 2019 Perşembe 13:10
yeni görevinizde başarılar dilerim saygılar selamlar
 Selma SENKARA
 17 Ekim 2019 Perşembe 12:41
Yeni görevinizde basarilar diliyorum her görevin üstesinden basariyla geleceginize tüm kalbimle inanıyorum sizler eşinizle birlikte canı yürekten calisma azmiyle bizlere çok güzel değerler kattığınız için ayrıca teşekkür ederim saygılarımla
 Beyhan
 17 Ekim 2019 Perşembe 09:05
Yeni görevinde basarilar dilerim sizi ve esinizi seviyoruz
 Semra Celikkaleli Fırıldakçı
 17 Ekim 2019 Perşembe 00:14
Çok mutlu oldum hayırli olsun başarılar dilerim kolay gelsin başkan seni seviyoruz ??????????
 Nizamettin Ügüdücü
 17 Ekim 2019 Perşembe 00:01
M.Ali Çalkaya başkanımın üstlenecegi her görevi en üst seviyede başarıyla tamamlayacagına eminim.şimdiden sonsuz başarılar dilerim.
 Dilek Akdağlı Bilgili
 16 Ekim 2019 Çarşamba 23:40
Başkanım 34 yıllık Balçovalıyız. Yazları Aydın Didim ilçesi Akbük mahallesi Yeşil Mandalya sitesi deyiz. Bu yıl Mayıs ayında kanalizasyon çalışması sitemizde bitti. Fakat yollarımız hala yapılmadı. Komyonların bile zorlandığı yollara binek otomobillere girmek mümkün değil. Bu konularda ihmal var gibi. Dün ana yold bozulan asvaltlara yama yapılıyordu. Biz hala sıramızı bekliyoruz. Yağmur yağacak diye korkar olduk.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir