MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’den 19 il için özel çalışma: İzmir’den iki isim mesai yapacak!
Politika
5 Haziran 2020 Cuma 08:55

CHP’den 19 il için özel çalışma: İzmir’den iki isim mesai yapacak!

CHP milletvekilleri, aşırı hava olayları sebebiyle zarara uğrayan çiftçiler için 19 ili ziyaret ederek rapor hazırlayacak. Görevlendirme kapsamında İzmir’den Kamil Okyay Sındır ve Ednan Arslan çalışmada yer alacak.

GERÇEKİZMİR - CHP milletvekilleri, aşırı hava olayları sebebiyle zarara uğrayan çiftçiler için 19 ili ziyaret ederek rapor hazırlayacak. Oluşan zararları, hava olaylarının doğal afet kapsamına alınmadığı için tarım sigortası (TARSİM) kapsamına dahil edilmeyen çiftçilerin hangi ürünlerinin ne kadarının kayba uğradığı öğrenilecek. Ziyaret kapsamında çiftçilere CHP'den beklentileri de sorulacak.

CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’a 15 Haziran günü teslim edilecek.

CHP’li vekillerin görevlendirildiği iller Adana, Adıyaman, Antalya, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Denizli, Elazığ, Tunceli, Hatay, Kars, Ardahan, Kastamonu, Konya, Mersin, Ordu, Osmaniye ve Şanlıurfa.

İZMİR’DEN 2 İSİM

Görevlendirme kapsamında İzmir’den Kamil Okyay Sındır ve Ednan Arslan çalışmada yer alacak Sındır, Adıyaman’da, Arslan ise Kars-Ardahan’da görev yapacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir