MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP gündemi: Yücel Lider’e gitti, Salıcı İzmir’e geliyor, o ilçede aday bolluğu!
Politika
12 Ekim 2021 Salı 11:21

CHP gündemi: Yücel Lider’e gitti, Salıcı İzmir’e geliyor, o ilçede aday bolluğu!

CHP İl Başkanı Yücel Ankara’ya gitti. Lider’le görüşen Yücel’in ajandasında rapor ve yeni il binası vardı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, Cumartesi-Pazar günü Çeşme’de il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla kamp yapacak. Öte yandan ay sonunda kongre yapılacak olan Menderes’te aday bolluğu var.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara’ya gitti. Yücel gün içinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Yücel’in 30 milletvekili ile yapılan saha çalışması ile son il danışma kurlu toplantısıyla ilgili hazırlanan raporu Lider’e verdi. 

Saha mesaisinde yer alan Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile milletvekilleri, Yücel''le birlikte görüşmede yer aldı ve Lider'e raporu sundu.

Yücel’in ayrıca yeni il binası açılışı için Lider’i yeniden davet ettiği ve bu ay içinde Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e gelerek yeni il binasının açılışını yapacağı öğrenildi. 

Yücel, örgüt içinde yaşanan son gelişmelerle ilgili de Kılıçdaroğlu’nun bilgilendirdi.

SALICI KAMPA GELİYOR

Öte yandan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı İzmir’e geliyor. Salıcı, il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla Cumartesi-Pazar günü Çeşme’de kamp yapacak. Seçim hazırlıkları, saha mesaisi ve örgütün son durumu masaya yatırılacak.

MENDERES’TE ADAY BOLLUĞU

İlçe başkanı ve yönetimi görevden alınan Menderes’te de bu ay sonunda kongre heyecanı yaşanacak. Kongre tarihi için 31 Ekim tarihi öne çıktı. İlçede aday bolluğu var.

Geçici yönetim başkanı olarak atanan Muammer Karabacak, “ Kongreye kadar taşıyacağım. Gençlerin önü açılsın. 68 yaşındayım. Yeniden adaylık düşünmüyorum ama ‘Sana çok ihtiyaç var’ derlerse durup düşünürüz” dedi.

İlçede bir çok ismin adı adaylık için geçiyor. İşte o isimler; Çağrı Çiftçi, Ferhun Baloğlu, Ahmet İşler, Tekin Uslu, Bülent Duru, Güler Mutlu Yılmaz ve görevden alınan eski başkan Kemal Koç.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir