MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel'den Erdoğan'a 'kısıtlama iptali' tepkisi: Son kararın mı!
Politika
5 Haziran 2020 Cuma 13:20

CHP'li Yücel'den Erdoğan'a 'kısıtlama iptali' tepkisi: Son kararın mı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta sonu 15 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağını kaldırmasına tepki gösteren CHP İl Başkanı Yücel, ““Cumhurbaşkanı sonunda virüsün hafta sonu da bulaşmayacağına karar verdi. Şikayet etmeye hakkımız yok elbette. Koskoca Cumhurbaşkanı darbe girişimini eniştesinden öğrenmişken, bizim sokağa çıkma yasağının yasaklandığını Twitter’dan öğrenmemiz çok normal. İşte salgınla mücadele, işte devlet ciddiyeti. Ama yine de merak ediyoruz. Son kararın mı?” dedi.

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta sonu 15 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını açıkladı.

Erdoğan, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımızın önerisi ve İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile bu hafta sonu da 15 ilimizde sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağı dün gece ilan edilmişti. Fakat vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler, bizi kararı yeniden gözden geçirmeye yöneltti. Tek amacı hastalığın yayılmasını önlemek ve vatandaşımızı korumak olan bu kararın, farklı sosyal ve ekonomik sonuçlara yol açacağı anlaşıldı. 2,5 aylık bir aradan sonra yeniden günlük hayatını düzenlemeye başlayan vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmesine gönlümüz razı olmadı” ifadelerini kullanarak hafta sonu uygulanacak yasağın iptal edildiğini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sokağa çıkma yasağını kaldırmasına ve kararı sosyal medyadan duyurmasına tepki gösterdi.

YÜCEL’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A: SON KARARIN MI?
CHP’li Yücel, sosyal medyada yaptığı paylaşımda tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Cumhurbaşkanı sonunda virüsün hafta sonu da bulaşmayacağına karar verdi. İçişleri Bakanlığının son dakika yasağını yasaklayarak, yasağın kalktığını son dakikalarda sosyal medyadan duyurdu. Şikayet etmeye hakkımız yok elbette. Koskoca Cumhurbaşkanı darbe girişimini eniştesinden öğrenmişken, bizim sokağa çıkma yasağının yasaklandığını Twitter’dan öğrenmemiz çok normal. İşte salgınla mücadele, işte devlet ciddiyeti. Ama yine de merak ediyoruz. Son kararın mı?”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir