MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li belediye başkanı halay çekti, AK Parti tepki gösterdi!
Politika
21 Ekim 2020 Çarşamba 22:53

CHP’li belediye başkanı halay çekti, AK Parti tepki gösterdi!

Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Sandal’ın muhtarlar günü dolayısıyla gerçekleşen etkinlikte halay çekmesi sosyal medyada gündem olurken, AK Parti cephesinden ise tepki geldi.

GERÇEKİZMİR- Bayraklı Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Serdar Sandal'ın muhtarlar günü vesilesiyle gerçekleşen bir programda halay çekmesi sosyal medyada gündem oldu. Uzun süre halay başı olan Sandal'a AK Parti cephesinden tepki geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Grup Başkan Vekili olan ve aynı zamanda Bayraklı Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Özgür Hızal sosyal medyadan yayınladığı açıklamada pandemi nedeniyle kısıtlı bir şekilde yürüyen gündelik hayata vurgu yaparak sosyal mesafe kurallarını hatırlattı. Belediye Başkanı Sandal’ın halay çektiği videoyu da paylaşan Hızal, “Bu video pandemi döneminde çekildi... Maske ve sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı programda ise halay başı yabancı değil, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal... Topluma örnek olması gereken seçilmiş bir belediye başkanının bu sorumsuz hareketi, aslında sorumlu olduğu Bayraklı sakini vatandaşlarımıza hiçbir artı katamayacağının da en büyük göstergesidir!” dedi. 

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat da Sandal'ın halay çekerken ki videosunu paylaştı şu ifadeleri kullandı;

 “Halay başı, aynı zamanda "CHP li Belediye Başkanı" Serdar Sandal durum bildiriyor. Ülke de Virüs varmış.Bayraklı'yı sel almış. Borcu bini çoktan aşmış.Sanki hiç derdimiz kalmamış. Tey tey de tey tey."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Birol Doyranlı
 23 Ekim 2020 Cuma 10:24
Adalet ve Kalkınma Parti mensubu siyasetçilerin pandemi döneminde; Malazgirt zaferi kutlaması yapması, Ayasofya''yı açması, Giresun''da selzedelerle miting yapmasına dilsiz şeytan olanlar, Bayraklı Belediye Başkanı Sayın Sandal''ın halay başı olmasını eleştiriyor. Bize bunlarla ve çamur atarak gelmesinler, Bayraklı için ürettikleri projelerle gelsinler. Proje ürettiler de meclisten mi geçirilmedi. Meclis çoğunluğu oldukları Belediyeler de halk için ürettiğimiz doğru ve yerinde projeleri engelleyen zihniyet Akp''ye ait değil mi? Ayrıca barolara, pandemi dönemini gerekçe gösterip seçimlerini erteletip, yaptırmayan ama AKP''nin kongrelerini yapmakta sakınca görmeyen, yine millî bayramlarımızın kutlanmasını yasaklayan kendi parti mensuplarını eleştirmeyip, Sayın Sandal''ın halay başı olmasını, halkla, muhtarlarla bütünleşmesini eleştirmelerini samimi bulmuyor, kıskançlık ve fesatlık yaptıklarını düşünüyorum. Akp''liler her istediklerini yapacak, her istediklerini söyleyecek ama muhaliflere yasak koyacak öyle mi? Yesinler sizin demokrasi ve siyaset anlayışınızı...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir