MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cem Yılmaz'ın İzmir gösterisi yağmura takıldı, ortalık karıştı!
Magazin
1 Kasım 2021 Pazartesi 16:01

Cem Yılmaz'ın İzmir gösterisi yağmura takıldı, ortalık karıştı!

Ünlü komedyenin 15 Ekim'deki hava muhalefetine takılan gösterisine bu kez de yağmur engel oldu. Organizasyon şirketinin tavrı seyircinin isyanına yol açarken, Cem Yılmaz'ın sosyal medya mesajları da tartışma konusu oldu.
GERÇEKİZMİR - Cem Yılmaz'ın Fuar Açık Hava Tiyatrosu'nda 15 Ekim'deki hava muhalefeti nedeniyle 31 Ekim'e ertelenen gösterisi bu kez yağmur engeline takıldı. 

Gösteriden yaklaşık 2 saat önce başlayan yağmur şiddetini artırınca seyircilerden iptal çağrısı geldi ancak organizasyon şirketi yağmurluk dağıtarak kitleyi içeriye aldı. İçeride yağmurluklarla Cem Yılmaz'ı bekleyen seyirciler gösterinin başlamasına dakikalara kala yapılan anonsla iptal olduğunu öğrenince isyan etti. 

Yaşanan krizin ardında gösteri 1 Kasım'a (bugün) ertelenirken, Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "Bu geceki İzmir gösterimi yağmur yüzünden yapamadım, üzgünüm. Zahmete girip hepimiz bekledik ama şans yaver gitmedi. Yarın bi daha deneyeceğim" açıklamasını yaptı ve dileyenlerin biletlerini iptal edebileceklerini ya da 1 Kasım'daki gösteriye gelebileceklerini duyurdu. 



"NAZİLLİ'DEN GELDİM, OTOPARK PARAMI KİM VERECEK?... BEN VERECEĞİM ÇÜNKÜ..."
Cem Yılmaz'ın bu açıklamasının ardından da sosyal medyadan tepkiler dinlemedi. Ünlü komedyen bu kez tartışma yaratan bir açıklama yaptı ve "Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu.Olur insanlık hali ! ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecük yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur" mesajını gönderdi. 

Cem Yılmaz ayrıca, "Bi gün Elton John konserindeyim .Yaınmdaki adam vır vır konuşuyo..Tat alamadım konserden Elton paramı ver diye bağırdım.Elton beni sahneye davet etti lütfen sonra konuşalım dedi .O gün bugün dostluğumuz devam eder. Türkiye’de sanatçılar çok havalı... Burnu büyük.. Elton çok farklıydı" ifadelerini kullandığı bir mesaj daha attı. 

TEPKİ VEREN DE OLDU DESTEK ÇIKAN DA!
Ünlü komedyenin bu mesajları da yine sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Bazı takipçileri "Tamam, kendine göre ödedigi paranin tazminini isteyebilir, bilmiyordur. Ama taa Nazilli‘den kalkip gelen bir seyircinize, su cumlelerin arkasinda gizlenmis asagilamayi hak edecek bir soru mu sormus?" şeklinde tepki gösterirken, bazı takipçiler de ünlü komedyenin isyanına hak verdi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir