MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DEVA İzmir'de 10 ilçe tamam: Kimler başkan oldu?
Politika
17 Ocak 2021 Pazar 11:26

DEVA İzmir'de 10 ilçe tamam: Kimler başkan oldu?

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir’de Konak, Bergama ve Menemen’de de teşkilatlanmasını tamamladı, bugüne kadar 10 ilçe yönetimi göreve başladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir’de Konak, Bergama ve Menemen’de de teşkilatlanmasını tamamladı, bugüne kadar 10 ilçe yönetimi göreve başladı.  

Ali Babacan liderliğinde Türk siyasi hayatına hızlı bir giriş yapan ve her geçen gün vatandaşların desteğini arkasına alarak büyüyen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), İzmir’de teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İl Başkanı Seda Kaya Ösen’in göreve gelmesinin ardından pandemi dönemi olmasına rağmen çalışmalarına hız veren DEVA Partisi’nde, Konak, Menemen ve Bergama ile birlikte 10 ilçenin başkan ve yönetimi belirlendi. Konak İlçe Başkanlığına Mehmet Zincircioğlu, Memenen İlçe Başkanlığına Mahmut Genç, Bergama İlçe Başkanlığına Melih Sağlambaşoğlu’nun getirildiği DEVA Partisi İzmir İl Teşkilatında, daha önce de Urla, Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Kınık, Torbalı ve Menderes ilçe başkanlarıyla yönetimleri göreve başlamıştı.

Ösen: İzmirlilerin DEVA’sıyız

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Konak, Menemen ve Bergama İlçe Başkanlarına yetki belgelerini bizzat teslim ederken, “Pandemi dönemine rağmen teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu anda İzmir’in 10 ilçesinde yönetimlerimizi oluşturduk. Partimize gösterilen yoğun ilgi bizi oldukça memnun ediyor. İzmirli hemşehrilerimiz, DEVA’nın ilkelerini, programını ortaya koyarak bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla bizi gerçekten sorunlarının çözümünde ‘deva’ olarak görüyor. Biz de bu güveni haklı çıkarmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. DEVA teşkilatları İzmir’in her köşesinde hemşehrilerimizin yanındadır” dedi.

Kadın-erkek omuz omuza

İzmir’de kadın il başkanı Seda Kaya Ösen ile yola çıkan DEVA Partisi’nin tüzüğünde yüzde 35 cinsiyet kotası şartı yer alırken, daha önce belirlenen Urla, Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Kınık, Torbalı ve Menderes ilçe Başkanları’ndan 4 ü kadın oldu. Esin Şahin Narlıdere, Nilgün Türkoğlu Urla, İlknur Demirtaş Torbalı, Gülhan Akyol Menderes ilçe başkanı olarak görev almıştı. DEVA Partisi’ne özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiğini belirten İl Başkanı Seda Kaya Ösen, “Diğer siyasi partilerde daha çok vitrinde bulunan kadınlar, partimizin her kademesinde aktif olarak görev yapıyor. İl Yönetimimizde benim dışımdaki 19 kişiden 6’sı, 10 ilçe teşkilatı başkanımızdan 4’ü kadın. Bu, kentimiz adına çok sevindirici bir durum. Kadınlar bir siyasi partide ilk defa bu kadar ön planda oluyor. Bu da mesajlarımızın halka ulaştığını gösteriyor. Kadın-erkek ayrımı yapmadan hep birlikte ülkemizin aydınlık geleceği için çabalarımızı arttırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

Gerçek gündemi konuşalım

Türkiye’de ekonomik kriz ve pandemi nedeniyle halkın yaşamını çok zor koşullar altında devam ettirmeye çalıştığına, ancak adında ‘adalet’ ve ‘kalkınma’ olan iktidar partisinin bunları göz ardı edip suni tartışmalarla ülke gündemini meşgul ettiğine dikkat çeken DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen, şunları söyledi:

“Pandemi nedeniyle işyerleri kapanan esnaf dayanma gücünü kaybetti. Kapasitesi düşen fabrikalarda ücretsiz izne çıkarılan işçiler yardımla hayatını sürdürmeye çalışıyor. Mazot, gübre, zirai ilaç, tarımsal sulama için elektrik fiyatlarıyla başa çıkmaya çalışan çiftçinin tarlasındaki ürün para etmiyor ama pazar ve market etiketleri sürekli yükseliyor. İthalatla başka ülkelerin sanayisini, işçisini, çiftçisini kalkındırıyoruz. Köprü ve otoyollara yüzde 25, vergilere yüzde 9.11 zam yapan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarını artıran iktidar, işçi ve memur maaşlarını açlık sınırında, emekli maaşlarını da bunun yarısında tutmayı başarı saydı. Adalet, demokrasi ve ifade özgürlüğüne yönelik müdahaleler Türkiye’yi uluslararası alanda aşağı çekmeye devam ediyor. Bunların sonucu sandıkta görülecek. Siyasette dönüşümü, Türkiye’nin sorunlarına çözümü vatandaşların takdiriyle DEVA Partisi gerçekleştirecek.”

DEVA Partisi İlçe Başkanları

Konak Mehmet Zincircioğlu

Güzelbahçe Bülent Güney

Menderes Gülhan Akyol

Urla Nilgün Türkoğlu

Kınık Mustafa Karga

Balçova Mehmet Ali Kaya

Narlıdere Esin Şahin

Torbalı İlknur Demirtaş

Bergama Mehmet Sağlambaşoğlu

Menemen Mahmut Genç

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir