MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DSP’li Karakülçe: Bu ülkenin acziyetidir!
Politika
30 Nisan 2021 Cuma 13:02

DSP’li Karakülçe: Bu ülkenin acziyetidir!

DSP Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe, Veteriner Uzman Onbaşı Gökçe’nin şehit olmasıyla ilgili, “Elbette uzman onbaşı görevini yapanlara sonsuz derece saygımız ve sevgimiz var. Ama hekim olarak ülkeye hizmet edebilecek bir insanın çaresizlik içinde, ülkenin içine düştüğü karanlık tablo içinde kendine askerliği seçenek olarak görmesi bu ülkenin acziyetidir” dedi.

GERÇEKİZMİR- Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, Irak'ın kuzeyine yönelik Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe için açıklamalarda bulundu.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ
DSP’li Karakülçe, “Bu çok can yakıcı bir konu… Ülkenin ne durumda olduğunu gösteriyor. Veterinerin uzman onbaşı olması normal değil. Elbette uzman onbaşı görevini yapanlara sonsuz derece saygımız ve sevgimiz var. Ama hekim olarak ülkeye hizmet edebilecek bir insanın çaresizlik içinde, ülkenin içine düştüğü karanlık tablo içinde kendine askerliği seçenek olarak görmesi bu ülkenin acziyetidir. Bu ülkenin gençleri geleceklerini sadece yurt dışında aramamaktadır. ‘Artık ne bulursam yaparım’ noktasına gelmişlerdir. Sözün bittiği yerdeyiz. Tüm veteriner hekimlerin, ailesinin başı sağ olsun. Şu tablo çok şey anlatıyor. İçinde bulunduğumuz açmazın yegane fotoğrafıdır. Bir veteriner hekimin yapacağı iş midir uzman onbaşılık? Ama öyle tahmin ediyoruz ki; Hüsamettin Gökçe kardeşimiz içine düştüğü ülke koşullarında, yapacak bir şey bulamayınca son çareyi ekmek kapısı olsun diye bu yola girmiştir” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Emre Ergamalı
 30 Nisan 2021 Cuma 14:18
İnsanlar yokluklarının sonucun tercihleri ve toplumsal, sosyolojik sorunlar içerisinde yumaklaşmış bir durumdayız maalesef.??
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir