MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dervişoğlu mazbatasını aldı, o mesajı verdi: Seçimin kaybedeni...
Politika
2 Temmuz 2018 Pazartesi 15:25

Dervişoğlu mazbatasını aldı, o mesajı verdi: Seçimin kaybedeni...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dervişoğlu, "Bu seçimin kaybedeni yok! Her parti kazanmış gibi görünüyor. Korkarım ki millet kaybetmiştir. Milletin kaybının telafisi için TBMM üzerimize düşeni yapacağız... " diye konuştu.

GERÇEKİZMİR - 24 Haziran'da yapılan 27.Dönem Milletvekilleri seçimlerinin ardından mazbata mesaisi yaşanıyor. 

Seçimde ilk kez halkın kantarına çıkan İYİ Parti İzmir'den de her iki bölgeden iki üst düzey yöneticiyi TBMM'ye göndermeyi başarmıştı. 

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İl Başkanı Koray Ükünç ve parti yöneticileri ile İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatasını aldı.

PARTİLER KARLI ÇIKTI AMA...
Dervişoğlu burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: Öncelikle memleketimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu seçim sonuçlarına itirazımız yok, milletimiz böyle bir takdirde bulunmuş ve İyi Parti’ye de muhalefet görevi vermiştir. Ama seçim sürecinin oluşması ve kampanya dönemiyle ilgili ciddi itirazlarımız var. Bu seçimin kaybedeni yok! Her parti kazanmış gibi görünüyor. AKP yüzde 8 oy kaybetti ama Tayyip Erdoğan Bey cumhurbaşkanı oldu. AKP, karlı partidir. CHP 2-3 puan civarında oy kaybetti ama Muharrem İnce bey yüzde 30 civarında oy aldı. CHP karlıdır. Biz seçime sıfırdan başladık ve İYİ Parti olarak da 43 milletvekiliyle parlamentoda temsil ediyoruz. İyi Parti’de karlıdır, kazançlıdır. HDP’nin barajı geçip geçmeyeceği konuşuluyordu. Barajı geçti, o da karlıdır. 'Kaybeden kimdir?' diye bakmak lazım. Korkarım ki millet kaybetmiştir. Milletin kaybının telafisi için TBMM'de üzerimize düşeni yapacağız... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir