MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Efes Selçuk Hollywood'a da ilham verecek!
Kültür-Sanat
27 Eylül 2020 Pazar 15:06

Efes Selçuk Hollywood'a da ilham verecek!

Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK tarafından çekilecek olan “X The End Time” filmi için birbirinden ünlü dünya starları İzmir’e geliyor.

Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK tarafından çekilecek olan “X The End Time” filmi için birbirinden ünlü dünya starları İzmir’e geliyor. Filmin çekimleri için 23 Ekim’de Türkiye’ye gelecek oyuncular, fragman çekimleri için 24-25 Ekim tarihlerinde Efes Selçuk ve Seferihisar’da bulunacaklar. Dünyaca ünlü oyuncular çekimler için bulundukları süre içerisinde İzmir’in tarihi yerlerini de gezecekler. 

Terminatör filminin oyuncularından  Kristanna Loken, Testere filminin başarılı dedektifi Costas Mandylor, Tom Tidiman’ın başrollerini üstleneceği filmde Türk dizilerinin sevilen oyuncusu Wilma Elles ve üç yıl sonra setlere dönen Ali Başar  ve Tevfik İnceoğlu da  rol alacak. “X The End Time” filminin bir aksiyon türünde bir çalışma olacağını ifade eden Sean GK  filmin 2021 yılında vizyona gireceğini de belirtti. Sean GK kişisel sosyal medya hesabından da çekilecek film ile ilgili bilgilerin yanı sıra Efes Selçuk’un tarihi yerleriyle de ilgili paylaşımlar yapıyor. 

EFES SELÇUK DA SİNEMA İZMİR AĞI ÜYESİ 
Efes Selçuk Hollywood’a ilham verirken, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından imzalanan protokolle Efes Selçuk Belediyesi Sinema İzmir Projesi Destek Ağı’na dahil oldu. Başkan Sengel imzalanan protokolü sosyal medya hesaplarından, “Sinema İzmir Projesi Destek Ağı'nın üyesi olduk. Sıra Efes Selçuk'un, İlham Veren Kent'in yeni projelere ilham vermesinde” notuyla paylaştı. İzmir Vakfı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi  ve İzmir Kalkınma Ajansı işbirliğiyle oluşturduğu İzmir Sinema Ofisi ile Efes Selçuk Belediyesi arasında imzalanan protokolle Efes Selçuk eşsiz doğası, tarihi ve kültürel değerleriyle İzmir’de sinema sektörünün gelişmesine katkı sunacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir