MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenomenlik zorbalığında iki çocuk gözetim altında!
Güncel
3 Mayıs 2021 Pazartesi 14:05

Fenomenlik zorbalığında iki çocuk gözetim altında!

Konak ilçesinde dün sosyal medyada kavga görüntülerini paylaşmak için iki kızı darbettikleri öne sürülen iki çocuk gözetim altına alındı.

İzmir'in Konak ilçesinde sosyal medyada kavga görüntülerini paylaşmak için kendileriyle aynı yaşlardaki tanımadıkları iki kız çocuğunu darbettikleri öne sürülen iki kız, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Darbedilen İ.E. (14) ve H.K'nin (15) ailelerinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, olaya karışanlardan ikisinin kimliğini belirledi.

Çocuk Şubesi ekiplerince gözetim alınan A.Ç. (14) ile B.D. (15), ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

Çocuklar, işlemlerin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Çocukların, İ.E. ve H.K'nin kendilerine hakaret ettiğini, kavganın bu nedenle çıktığını, sosyal medyadaki video paylaşımlarını kendilerinin yapmadığını ileri sürdükleri öğrenildi.

Konak ilçesinde dün İ.E. ve H.K'nin aileleri, kızlarının 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda tanımadıkları iki kız tarafından darbedildiğini ve darbedilme anlarının 3 erkek tarafından cep telefonuyla kaydedildiğini ileri sürmüş ve gruptan şikayetçi olmuştu.

Kızları için darp raporu da alan aileler, kavganın sosyal medyada görüntülerini yayımlamak için çıkarıldığını iddia etmişti.




YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Küçük kız çocuklarını dövüp, görüntüleri sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç ve B.D.'ye ait olduğu iddia edilen, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Geçmiş tarihlerde çekildiği belirtilen görüntülerde A.Ç ve B.D.'nin, başka çocukları da darbettikleri, bu görüntüleri başka çocukların da çektiği görüldü. Öte yandan görüntülerin sosyal medyaya da yayınlandığı belirtildi. (AA, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir