MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Filede Göztepe devam Karşıyaka tamam
Spor
27 Mart 2023 Pazartesi 11:41

Filede Göztepe devam Karşıyaka tamam

Edremit Belediye Altınoluk'a 3-2 mağlup olan Karşıyaka, normal sezonun bitimine 1 hafta kala az olan Play-Off'a kalma ihtimalini matematiksel olarak kaybederken, lider Göztepe şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda deplasmanda Edremit Belediye Altınoluk'a 3-2 mağlup olan Karşıyaka, normal sezonun bitimine 1 hafta kala az olan Play-Off'a kalma ihtimalini matematiksel olarak kaybederken, lider Göztepe şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Oynadığı 21 maçta 13 galibiyet alarak 37 puan toplayan 5'inci sıradaki yeşil-kırmızılılar, 14 galibiyeti bulunan bir basamak üzerindeki 43 puanlı Muratpaşa Belediyespor'la aynı galibiyete ulaşsa bile puan olarak rakibinin gerisinde kalacak.

Geçen sezon Play-Off oynadığı ligde bu sezon erken havlu atarak Sultanlar Ligi hayallerine veda eden Karşıyaka, son maçında evinde 2 Nisan Pazar günü Yeşilyurt'a karşı prestij mücadelesi verecek. Grupta ilk 4 sırayı elde etmeyi garantileyen Göztepe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Edremit Bld Altınoluk ve Muratpaşa Belediye Play-Off'a kalan ekipler oldu. Yarı final maçları 7-9 Nisan'da, final müsabakaları ise 14-16 Nisan'da Bolu'da oynanacak. Finallerde ilk 2 sırayı alan ekipler Sultanlar Ligi'ne çıkacak. Grupta bu hafta Çanakkale Belediyespor'u konuk edecek lider Göztepe, rakibini yenerek normal sezonu zirvede tamamlamayı hedefleyecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir