MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FullMoon’da doyasıya eğlence!
Kültür-Sanat
16 Ekim 2019 Çarşamba 14:59

FullMoon’da doyasıya eğlence!

FullMoon Sound & Music, önceki gün Kültürpark Kübana Gazinosu’nda 21. buluşmasını gerçekleştirdi. Festivale gelen İzmirliler, konserler ve atölyeler sayesinde güzel bir gece geçirdi.

FullMoon Sound & Music, 21. buluşmasını gerçekleştirdi. “Bu Etkinlikte Her Bilet Bir Fidan” sloganıyla gerçekleştirilen festival, İzmirlilerin eğlenirken, yardım etmelerini de sağladı. Fullmoon Sound & Music, bugüne kadar özgün 20 etkinliği tamamladı, 30’dan fazla okula 250 bin kitap bağışı yaptı ve önceki gün gerçekleştirilen 21. buluşmayla, geçtiğimiz yaz aylarında İzmir’de yaşanan yangının yaralarını sarmak için gereken fidanları toplama imkanı buldu.

FullMoon Sound & Music, güne ilk olarak yoga ve atölyelerle başladı. Erken saatlerde festival alanına gelen İzmirliler yoga ile rahatlarken, çeşitli atölyeler ile de eğlenme imkanı buldu. Festivalde kapı açılışı ile birlikte FullMoon set, müzik severlere harika dakikalar geçirme fırsatı sundu. Daha sonra ise sırasıyla Analog Disko, Agawe ve Eren Dutlu sahneye çıktı. Özellikle Agawe ile İzmirliler festivalin hareketliliğine yavaş yavaş alışmaya ve eğlenmeye başladı. Daha sonra ise sahneye internet üzerinden paylaştığı kısa ve etkili cover’larıyla herkesin beğenisini kazanan Ekin Beril çıktı. Beril’den sonra Bambaşka sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirdi. Festivalin son grubu ise herkesin severek dinlediği Adamlar oldu. 2013 yılında kurulan ve 2015’te çıkış yapan Adamlar, en sevilen şarkılarını müzikseverler için seslendirdi.

HARİKA BİR ORGANİZASYON

Festivale gelen birkaç kişiyle sohbet etme imkanı bulduk İzmir’de öğrenci olduğunu ifade eden bir müziksever, “İzmir’e bu sene geldim. Böyle güzel festivallerin olduğunu öğrenmem çok iyi oldu. Bundan sonra da FullMoon’u hep takip edeceğim” ifadelerini kullandı. Bir diğer festival katılımcısı ise “Konserler harika, etkinliğin amacı harika. Aldığım bilet sayesinde bir fidan katkıda bulunmuş oldum. Festivalde özellikle hoşuma giden şey ise yiyecek olarak falafelin de olmasıydı. Bu tip festivallerde genellikle vegan ve vejetaryen bireyler unutuluyor. Bu nedenle bu menü aşırı hoşuma gitti. Harika bir organizasyon!” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir