MENÜ
İzmir 15°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Genel Merkez’de İzmir günü: Başkanlardan ‘Lider’ ziyareti!
Politika
10 Eylül 2019 Salı 18:14

Genel Merkez’de İzmir günü: Başkanlardan ‘Lider’ ziyareti!

CHP İzmir’de, İl Başkanı Deniz Yücel dışında, belediye başkanları da Ankara’ya giderek Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başkanlar geride kalan 150 günlük görev sürelerinde yaptıkları çalışmalar konusunda Lider'e bilgilendirme yaptı. İsmi il başkan adaylığı için geçen Balçova Belediye Eski Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da Genel Merkez'e giderek Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Merkezi’ne adeta İzmir çıkarması yapıldı.

İl Başkanı Deniz Yücel dışında, belediye başkanları da Ankara’ya giderek Genel Merkezin yolunu tuttu.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Lideri’ni ziyaret etti. Geride kalan görev süresindeki çalışmaları Kılıçdaroğlu’na aktaran Kılıç, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından, “Türkiye’de adalet arayan herkese umut olan ve aydınlık bir yol açan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik.İzmir'in en büyük ilçesi Buca'mızda başlattığımız çalışmaları, planlamaları ve projelerimizi paylaştık. Yerel seçimlerin zaferini sosyal belediyecilik anlayışımızla taçlandırıp, tüm Türkiye'ye umut olacağız.Yerelden genele halkın iktidarını hep birlikte kuracağız!” ifadelerini kullandı.

SANDAL ALPER'LE BİRLİKTE GİTTİ

Ankara’ya gidip CHP Lideri ile bir araya gelen bir başka başkan da Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal oldu. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile birlikte Genel Merkez’e gidip Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Sandal geride kalan 150 günde ilçede yaptığı çalışmalarla ilgili Genel Başkan'ı bilgilendirdi.

Sandal, ziyaretle ilgili sosyal medyadan, “Adalet mücadelesinin öncüsü; eşitlik, özgürlük ve refah içerisinde yarınların lideri Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu İlçe Başkanımız Cemalettin Alper ile birlikte ziyaret ettik.Yerel seçim zaferimiz büyük iktidar yürüyüşümüzün ilk adımıydı, omuz omuza devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

ÇALKAYA DA LİDER'LE GÖRÜŞTÜ

İsmi il başkan adaylığı için geçen Balçova Belediye Eski Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da Genel Merkez'e giderek Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Çalkaya ziyareti sosyal medya hesabından, " Bugün Partimizin Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile görüştük. Genel Başkanımızın her zaman vurguladığı gibi Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve her bir vatandaşının huzur içinde yaşaması için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir