MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe Konya'da yara sarma peşinde!
Spor
15 Ocak 2021 Cuma 10:58

Göztepe Konya'da yara sarma peşinde!

Fraport-Tav Antalyaspor'a yenilip galibiyet hasretini 6 maça çıkaran ve teknik direktör İlhan Palut'la yollarını ayıran Göztepe, yarın deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de son olarak Fraport-Tav Antalyaspor'a yenilip galibiyet hasretini 6 maça çıkaran ve teknik direktör İlhan Palut'la yollarını ayıran Göztepe, yarın deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.

Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren Alpaslan ve koronavirüs testi pozitif çıkan 1 oyuncu Konya'da görev alamayacak. Palut'un gitmesinin ardından takımı sahaya altyapı antrenörleri çıkaracak.  

İttifak Holding Konyaspor'a karşı Süper Lig'de daha önce 6 maça çıkan Göztepe, bu karşılaşmalarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu müsabakalarda 10 gol kaydeden sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 5 gol gördü. Teknik adam arayışlarını sürdüren İzmir ekibinin Konyaspor sınavının ardından temas halinde olduğu Bülent Korkmaz, Tolunay Kafkas, Ünal Karaman, İbrahim Üzülmez ve Christoph Daum'dan biriyle sözleşme imzalaması bekleniyor. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir