MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'nin yüzü gurbette gülüyor
Spor
28 Mart 2023 Salı 12:26

Göztepe'nin yüzü gurbette gülüyor

Sarı-kırmızılılar son haftalarda dış sahada iyi sonuçlara imza attı. Göz-Göz deplasmanlarda oynadığı son 6 maçın 4'ünü kazanıp, 1'er yenilgi ve beraberlik elde ederek 14 puan topladı. 

Spor Toto 1'inci Lig'de 29'uncu haftayı deprem nedeniyle ligden çekilen Yeni Malatyaspor'dan hükmen 3 puan alarak tamamlayacak Göztepe, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altaş Denizlispor maçına iddialı hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar son haftalarda dış sahada iyi sonuçlara imza attı. Göz-Göz deplasmanlarda oynadığı son 6 maçın 4'ünü kazanıp, 1'er yenilgi ve beraberlik elde ederek 14 puan topladı. 

Bu periyotta Çaykur Rizespor ve Tuzlaspor'u 2-0, Erzurumspor FK ve Altınordu'yu 1-0 yenmeyi başaran Göztepe, Adanaspor'la 2-2 berabere kalıp sadece Gençlerbirliği müsabakasını tek golle kaybetti. Göztepe gurbette ise toplam 13 maça çıkıp 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Denizlispor karşılaşmasına da mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan İzmir ekibinde Ngalina ve Yasin'in sakatlıkları devam ediyor. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir