MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gümrükçü'den Yavaş'a 'flamingolu' ziyaret
Yerel Yönetimler
13 Aralık 2019 Cuma 15:08

Gümrükçü'den Yavaş'a 'flamingolu' ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek Çiğli’nin sembolü flamingonun maketini hediye etti. Ayrıca Çankaya Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Başkan Gümrükçü, kuş cennetinin tanıtımı ve Gediz'in UNESCO doğal mirası listesine alınmasını sağlamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte lobi çalışması başlatacaklarını da söyledi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Başkan Yavaş’a 'hayırlı olsun' dileklerinde bulunan Gümrükçü Çiğli’nin sembolü olan flamingo maketini hediye etti. Gümrükçü ayrıca Çankaya Belediyesi’nin gelir arttırıcı projeleri ve halk masası çalışmalarını inceledi.

“BİRBİRİMİZDEN ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR”
Ziyaret hakkında Gerçekİzmir’e konuşan Başkan Utku Gümrükçü, “Elimden geldiğince tüm başkanlarımızı ziyaret edip deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. Bu ziyaretlerde gerçekleşen kentler arası etkileşimin biz belediye başkanlarının yurttaşa hizmet konusunda farklı bir bakış açısı kattığına inanıyorum. Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi de ilettik. Ayrıca Çankaya Belediyesi’nin gelir artırıcı projelerini ve halk masası çalışmalarını inceledik. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var” dedi.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE LOBİ ÇALIŞMASI
Gümrükçü, Çiğli’de bulunan kuş cennetinin tanıtımı ve Gediz'in UNESCO doğal mirası listesine alınmasını sağlamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte lobi çalışması başlatacaklarını da açıkladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir