MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Halay tartışmasında muhtarlardan Başkan Sandal'da destek!
Politika
22 Ekim 2020 Perşembe 14:40

Halay tartışmasında muhtarlardan Başkan Sandal'da destek!

Bayraklı mahalle muhtarları yaptıkları ortak açıklamada, Belediye Başkanı Sandal’a destek oldu. Muhtarlar Günü nedeniyle gerçekleşen etkinlikte halay çeken ve AK Parti’nin eleştirilerinin hedefine oturan Sandal için yapılan açıklamada, “Bizler sadece birkaç kişi ile başkanımızdan bu halayı ısrarla rica etmişizdir. Bizleri kırmadığı ve risk aldığı için belediye başkanı ve bürokratlarımıza hem teşekkür ediyor hem de ısrarımızdan dolayı özür diliyoruz” denildi.

GERÇEKİZMİR - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın muhtarlar günü dolayısıyla gerçekleşen etkinlikte halaya katılması AK Partililer tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

- HALAY TARTIŞMASI: AK PARTİ'DEN CHP'Lİ BAŞKAN'A TEPKİ... 

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal ve Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat pandemi sürecinde olunduğuna ve sosyal mesafe kurallarına atıfta bulunarak eleştirilerde bulunmuştu.

Bayraklı’da görev yapan mahaller muhtarları ‘Bayraklı Mahalle Muhtarları’ ve ‘Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur’ başlığı altında açıklama yaptı. Muhtarlar, Belediye Başkanı Sandal’a destek oldu ve şu açıklamayı kamuoyuyla paylaştı.  

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile yılda sadece “1” gün bize özel hissettirilen bir günde belediye başkanımız Sayın Serdar Sandal’ın çok güzel halay çektiğini daha önce bildiğimiz için ısrarımızı kırmayıp sadece yöresel halayı bilen bürokratları ile (7 kişi) 2 dakika süren halay çektiği video sosyal medya haberlerine yansımış ve bizleri üzmüştür.

Alana girerken personellerce COVİD önlemleri alınmıştır. Hepimiz yapılan miting ve düğünleri bilmekteyiz ve bizler sadece belirli kişiler katılım sağlayıp sadece birkaç kişi ile başkanımızdan bu halayı ısrarla rica etmişizdir. Bizleri kırmadığı ve risk aldığı için belediye başkanı ve bürokratlarımıza hem teşekkür ediyor hem de ısrarımızdan dolayı özür diliyoruz.

Yılda 1 defa biz bize sohbet edebildiğimiz bu günde işlerimiz değil kişiliklerimizle dostane bir tavırla bir arada olduğumuz bu zamanların sosyal medyada gündem olması için çaba sarf edilmesine üzülüyoruz. Belediye başkanı, bürokratlar, meclis üyeleri ve yakınlarına teşekkür ediyor haksız linç girişimi karşısında Sayın Serdar Sandal’ın aslında mağdur edildiğini bu sebeple de yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz.

Saygılarımızla...

Bayraklı Muhtarları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir