MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar'dan ilçe başkanlarıyla 'kongre' buluşması!
Politika
15 Ocak 2020 Çarşamba 17:45

İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar'dan ilçe başkanlarıyla 'kongre' buluşması!

İYİ Parti İzmir'de, İl Başkanı Kırkpınar başkanlığındaki ilçe başkanları toplantısında önemli kararlar alındı. 15 Şubat’ta başlayacak ilçe kongreleri süreci hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda il yöneticileri de ilçe kongreleri için görevlendirildi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ilçe başkanları ile bir araya geldi. İl binasında gerçekleşen toplantıda 15 Şubat’ta start alacak olan ilçe kongreleri süreci masaya yatırıldı.

BİLGİLENDİRME YAPILDI             

İl yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda ilçe başkanlarına kongrelerin parti tüzüğüne ve yasaya uygun şekilde gerçekleşmesi amacıyla bilgilendirme yapıldı.

HER İLÇEDE 3 YÖNETİCİ GÖREVLİ OLACAK 

Toplantıda her ilçe kongresi için 3’er il yöneticisinin görevlendirilmesine karar verildi. Görevlendirilen il yöneticileri ilçe kongrelerinde divandan sorumlu olacak.

MEVCUT BAŞKANLARIN ÇOĞU ADAY

30 ilçedeki mevcut ilçe başkanlarından büyük çoğunluğunun kongrelerde yeniden aday olacağı öğrenilirken, henüz 10 ilçenin kongre tarihi netleşti. Buna göre Şubat 15’te Karabağlar ve Çeşme, 16’sında Balçova, Çiğli, Foça, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Narlıdere ve Menemen de ilçe kongreleri gerçekleşecek. Diğer ilçelerin kongre tarihlerinin ise ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

KIRKPINAR DA ‘VARIM’ DEMİŞTİ

Öte yandan il kongresinin tarihi de geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. 22 Mart’ta yapılacak il kongresinde İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar aday olacağını beyan etmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir