MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İduğ: Otizmin farkında, sizlerin yanındayız
Yerel Yönetimler
3 Nisan 2020 Cuma 09:34

İduğ: Otizmin farkında, sizlerin yanındayız

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, koronavirüs salgını nedeniyle toplu katılımla gerçekleşen tüm etkinlikler durdurulsa da, özel günlerde sosyal medya kanalları üzerinden Bornovalılar ile olmaya, mesaj ve moral vermeye devam ediyor.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, koronavirüs salgını nedeniyle toplu katılımla gerçekleşen tüm etkinlikler durdurulsa da, özel günlerde sosyal medya kanalları üzerinden Bornovalılar ile olmaya, mesaj ve moral vermeye devam ediyor. İduğ, bu anlayışla Dünya Otizm Farkındalık Günü’nü de unutmadı. 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde 12 yaşındaki otizmli öğrenci Sidar Yıldırım’a sürpriz yaptı. İduğ, Koronavirüs salgını nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından zamanını ailesi ile birlikte Atatürk Mahallesi’ndeki evinde geçiren Sidar ile skype üzerinden görüşme gerçekleştirdi.

Bornova İsmet Sezgin Ortaokulu öğrencisi Sidar Yıldırım, Başkan İduğ’un sürpriziyle büyük mutluluk yaşadı. “Seni çok seviyorum başkanım” dediği İduğ ile karşılıklı sohbet eden Sidar, evde bol bol kitap okuduğunu ve bahçede futbol oynadığını anlattı. Birlikte futbol oynama ve kitap gönderme sözü verdiği Sidar’a Dijital Sınıf’ı da anlatan Başkan Mustafa İduğ, “Dijital Sınıf’tan mutlaka yararlan, derslerinden geri kalma” dedi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir