MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İki başkandan Erdoğan'a 'görüşme' teşekkürü
Ekonomi
23 Şubat 2021 Salı 15:09

İki başkandan Erdoğan'a 'görüşme' teşekkürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İzmir programı kapsamında görüşen İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Erdoğan'a kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür etti.   

Dün akşam gerçekleştirilen görüşmede, Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında 30 Ekim günü yaşanan depren sonrası valiliğin koordinasyonunda, STK'ların iş birliğinde başlatılan 'Birlikten İzmir Doğar Kampanyası' ile ilgili değerlendirmelerin yapılıp, İzmir'in sanayi, üretim ve istihdam konularına ilişkin görüşler ile hizmet sektörünün normalleşme süreciylye ilgili beklentilerinin iletildiğini söyleyen İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, çok verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini ifade etti. Özgener, “Yoğun İzmir programı kapsamında bizlere zaman ayıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, hizmet sektörü başta olmak üzere normalleşme sürecine geçiş ile ilgili görüşlerimiz ile birlikte sektörlerle ilgili taleplerimiz ve çözüm önerilerimizi sunduk" dedi.

'ÇOK FAYDALI BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun gündemine rağmen odalara da zaman ayırdığı için teşekkür eden EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da “Sayın Cumhurbaşkanımız ile iş dünyasının görüşlerini ve beklentilerini paylaştığımız çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Toplantıda, İzmir özelinde sanayimizin karşılaştığı zorluklar ve olası çözümler değerlendirildi" diye konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir