MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de Ege derbisi zamanı!
Spor
24 Mart 2023 Cuma 11:35

İzmir'de Ege derbisi zamanı!

Altay, yarın evinde Ege derbisinde Play-Off yarışı veren Manisa Futbol Kulübü'nü konuk edecek.

Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-1 yenilen 13'üncü sıradaki Altay, yarın evinde Ege derbisinde Play-Off yarışı veren Manisa Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakada Alpaslan Şen düdük çalacak. Seyircisiz oynama cezası süren Altay'ın taraftarları stadyuma alınmayacak. Kale arkası tribününde yer alacak Manisa seyircisi için biletler 30 TL'den satışa sunuldu.

Altay'da sarı kart cezalısı Naderi, tedavisi süren kaleci Ozan ve U19 Milli Takımı'na katılan sol bek Efe görev yapamayacak. Manisa FK'da sakatlıktan çıkan Nizamettin'in oynamasının zor olduğu ifade edildi. Ligde 25 puanla 13'üncü sırada yer alan İzmir ekibi, 39 puanı bulunan 8'inci basamaktaki rakibini yenerek alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Son olarak evinde Eyüspor'a tek golle yenilen Manisa temsilcisi de sahadan zaferle ayrılıp ilk 7 iddiasını korumak istiyor.

KOŞUKAVAK ESKİ TAKIMINA RAKİP
Manisa FK'da bu sezon Levent Eriş'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Yalçın Koşukavak, eski kulübü Altay'a rakip olacak. Eski bir kaleci olarak futbola başladığı Altay'da profesyonel olan, ayrıca İzmir temsilcisinde iki dönem teknik direktörlük görevini üstlenen Yalçın Koşukavak, bu kez Manisa ekibinin başarısı için saha kenarında taktik savaşı verecek.

MANİSALI OYUNCULAR ALKIŞ TOPLADI
Manisa FK'lı oyuncular ligdeki Bodrumspor galibiyeti sonrası aldıkları primlerle deprem bölgesine 200 adet Ramazan kolisi gönderdi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Manisa Futbol Kulübümüz, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizin etkilendiği deprem felaketinde yaraların sarılmasına destek olmaya devam ediyor. Deprem bölgesine malzeme ve maddi desteğin ardından oyuncularımız bu kez de mübarek Ramazan ayında depremzedelerimizin yanında oldu. Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte depremzedelerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Biz birlikte çok daha güçlüyüz. Çünkü biz Türkiye'yiz" ifadelerine yer verildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir