MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir delegeleri ile Kırkpınar'dan Koray Aydın'a destek pozu!
Politika
27 Nisan 2024 Cumartesi 08:32

İzmir delegeleri ile Kırkpınar'dan Koray Aydın'a destek pozu!

İYİ Parti'de 27 Nisan Cumartesi gerçekleştirilecek 5. olağanüstü kurultayı öncesi İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, Eski İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve 70 kadar İzmir delegesi genel başkan adayı Koray Aydın ile fotoğraf vererek desteğini açıkladı. Partinin İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan Müsavat Dervişoğlu'na desteğini açıklamıştı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti 31 Mart seçimlerinde alınan başarısız sonucun ardından 5. olağanüstü kurultayını 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Genel Başkan Merak Akşener’in aday olmadığı kurultayda 4 aday yarışacak.

Koray Aydın, Musavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz’ın kozlarını paylaşacağı genel başkanlık seçimi öncesi İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan geçtiğimiz günlerde İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’na desteğini açıkladı.

Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Özlale ile yıldızı barışmayan ve ardından görevden alınan önceki dönem İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’nun desteğinin Koray Aydın’a olduğunu bilinirken partinin bir diğer İzmir Milletvekili ve eski İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar Koray Aydın ve İzmir delegeleri ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafta Bezircilioğlu da yer alırken Kırkpınar Gerçekİzmir’e yaptığı açıklamada fotoğrafta 70 İzmir delegesinin yer aldığını kaydetti.

Kırkpınar paylaşımında, “Evet İzmir hazır... Teşkilat Koray Aydın diyor” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir