MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’e talip olmuştu… Yol haritası merak ediliyordu... Yeni görevi belli oldu!
Yerel Yönetimler
26 Nisan 2024 Cuma 09:17

İzmir’e talip olmuştu… Yol haritası merak ediliyordu... Yeni görevi belli oldu!

Yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan, yeni dönem için de yol haritası merak edilen Buğra Gökçe, İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı oldu.

GERÇEKİZMİR -  31 Mart Yerel Seçimleri’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa ederek İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin yeni dönem için yol haritası merak ediliyordu.

Aday adaylığı sürecinde İzmir’de sahada dikkat çekici bir çalışmaya imza atan Gökçe’nin Genel Merkez tarafından kendisine önerilen ilçe belediye başkan adaylığını kabul etmediği iddia edilmişti.

Yeni dönem için yol haritası merak edilen Gökçe’nin yeni görevi belli oldu. Gökçe, İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı oldu. 

İstanbul Planlama Ajansı (İPA), İstanbul'un bilimsel çalışmalar ışığında, farklı disiplinlerden uzman, akademisyenlerin katkıları ve İstanbulluların katılımıyla planlanması için İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak 2020 yılında kuruldu.



Buğra Gökçe, Gezi Parkı davasında 18 yıl hapse mahkum edilen ve tutuklanmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi başkanı olarak görev yapan Tayfun Kahraman için hazırlanan ve Kahraman'ın eşi Meriç Demir Kahraman; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün ve 15 CHP'li İstanbul İlçe Belediye Başkanının yer aldığı videoda İPA Başkanı sıfatıyla yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir